SEXY: Tove-Lill har alltid vært interessert i politikk, men begynte først som modell. At hun endte opp med akkurat disse to tingene beskriver hun som ganske tilfeldig. Foto: OnlineMagasinet
SEXY: Tove-Lill har alltid vært interessert i politikk, men begynte først som modell. At hun endte opp med akkurat disse to tingene beskriver hun som ganske tilfeldig. Foto: OnlineMagasinetVis mer

Flott og frekk politiker

Tove-Lill kler av seg og får full støtte fra partiledelsen.

SEHER.NO: Tove-Lill Løyte har to roller som kanskje er litt uvanlig å kombinere. Hun er nemlig formann i FpU i Kristiansand og toppløsmodell.

Den sexy politikeren modelldebuterte i OnlineMagasinet for halvannet år siden, og har etter det blant annet vært finalist for Vi Menn-piken og deltatt i Miss Norway.

At hun nå blir kalt "Norges frekkeste politiker" synes hun bare er gøy.

- Det er jo litt morsomt. Hvis ikke hadde jeg ikke gjort det, sier hun til Seher.no.

Frps sekreteriatsleder Geir A. Mo har ingenting i mot at hun stiller opp på flere dristige bilder i OnlineMagasinet.

- Uten at jeg har sett bildene så kan jeg ikke si at jeg ser noe galt med det. Det er jo ikke ulovlig, sier han til Seher.no.

- Så vidt jeg vet er hun modell i tillegg til sitt verv som formann i FpU i Kristiansand som ikke er den mest fremtredende rollen du kan ha.

Likevel håper han at Tove-Lill er valgt inn i partigruppa på grunn av sitt engasjement og ikke sitt ytre.

- Forhåpentligvis har ungdommene i Kristiansand valgt henne til formann på grunn av sine kvalifikasjoner som politiker og ikke på grunn av utseendet, understreker han.

Tove-Lill har alltid vært interessert i politikk og studerer statvitenskap og utvikling ved Universitetet i Kristiansand. I fremtiden ønsker hun å jobbe for en stor internasjonal organisasjon som Amnesty eller FN - i tillegg som hun fortsetter som modell.

- Hvis noen tror jeg ble valgt til formann bare fordi jeg er pen, tar de grundig feil, sier hun til OnlineMagasinet.

Støtten hun får fra Geir A. Mo setter hun selvfølgelig stor pris på.

- Det var kjempe hyggelig. Jeg er jo forberedt på at noen kanskje vil reagere negativt på dette, men de i partigruppa i Kristiansand har vært veldig støttende. Jeg har faktisk ikke møtt noen fordommer enda, sier hun til Seher.no.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.