Flørtet vilt med fansen

TV-kjekkasen Shemar Moore sjarmerte kvinnelige beundrere i senk på stranden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Shemar Moore (42) har sjarmert mange av TV2s seere i krimserien «Criminal Minds». Nylig sjarmerte han også turister på Miami Beach.

42-åringen koste seg sammen med kamerater på stranden, og Moores kvinnelige fans klarte ikke å holde seg unna den muskuløse stjernen.

En gjeng med fans samlet seg rundt ham og tok bilder, og Shemar så ut til å nyte all oppmerksomheten. Han tok til og med en kvinnelig fan opp på skuldrene og lo og tøyset i bølgene.

- Jeg ser etter en jente. Moren min ønsker seg barnebarn, men jeg er ikke helt der ennå, sa han til Ellen DeGeneres under et intervju.


Moore får drømmekroppen ved å bokse. Han er også en aktiv syklist og har deltatt i flere veldedighetsløp for å samle inn penger til kampen mot MS.

- Jeg har trent hele livet. På jobben har jeg fått et eget treningssenter i en trailer så jeg kan holde formen under innspilling. Jeg har en personlig trener som får meg i den formen jeg ikke kunne klart selv, sier han til magasinet Men’s Fitness.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han gikk rundt i g-streng og viste muskler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer