- Flørtet med TV-stjerne timer etter bruddet

Harry Styles havnet i boblebadet med «Silicon Valley»-stjerne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernene Taylor Swift og Harry Styles var ikke sammen i mange ukene før forholdet tok slutt etter en kjempekrangel på ferietur til Jomfruøyene.

Nå skriver britiske The Sun at det ikke tok mange timer fra forholdet tok slutt, til Styles ble observert med en ny jente.

One Direction-stjernen skal nemlig ha trøstet seg med reality-stjernen Hermione Way på Sir Richard Bransons Necker Island etter at Swift forlot ferieturen.

- Harry var rasende etter krangelen med Taylor, og det var ikke før han kom seg til Necker Island og så kvinnene der at han slappet av. Han var tilbake i toppform da han koste seg med Hermione i boblebadet, sier en kilde til avisen.

Styles skal ikke ha hatt noen betenkeligheter med å flørte med en annen kvinne rett etter bruddet.

- Han klarte ikke å ta øynene fra henne. Det var mye flørting i boblebadet, og Hermione elsket oppmerksomheten. Hun er ikke redd for å vise kroppen sin, og klarte å få Harry i humør etter bruddet.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom dem
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer