Flørtet med sykesøstrene

Keith Richards takker de vakre sykepleierne for at han er frisk etter operasjonen i hodet.

SØT STAB: Her på Mercy Ascot Hospital fikk Keith god pleie, og han flørter med sykepleierne. Foto: All Over Press
SØT STAB: Her på Mercy Ascot Hospital fikk Keith god pleie, og han flørter med sykepleierne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På bedringens vei!


Keith Richards (62) er utskrevet fra sykehuset, men må fortsatt ta det med ro. Han skal følges av leger i minst to uker etter hjerneoperasjonen i Auckland, New Zealand. Han takker for den flotte pleien han har fått.


- Jeg vil takke for den vidunderlige omsorgen jeg fikk: Fra legene til de vakre damene som sørget for at smertene forsvant og gjorde nettene mer behagelige. Tusen takk, Kiwis! skriver Rolling Stones-gitaristen.


Han skal ha flørtet med de unge sykepleierne så fort han våknet fra narkosen, selv om kona Patti Hansen og hans fire barn alle våket ved sykesenga...


Gruppas pressetalsmann avkrefter ryktene om at Richards har gjennomgått to operasjoner i hjernen - og avviser at gitaristen har fått en hjerneskade.


Han skal nå i gang med stor Europa-turne. Etter planen skulle Rolling Stones starte i Barcelona 27. mai. Men alt tyder på at turneen må utsettes til juni. Det er ikke satt opp nye datoer. Foreløpig er det usikkert om helseproblemene fører til endring på konserten i Bergen 6. juni.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer