FALT FOR BOKSE-KJEMPE: Hayden Panettiere har latt seg sjarmere av den 13 år eldre og 43 centimeter høyere bokse-kjempen Wladimir Kitchko under juleferien i Miami. Foto: Stella Pictures
FALT FOR BOKSE-KJEMPE: Hayden Panettiere har latt seg sjarmere av den 13 år eldre og 43 centimeter høyere bokse-kjempen Wladimir Kitchko under juleferien i Miami. Foto: Stella PicturesVis mer

Flørtet hett med muskel-kjempe

Nå omtales "Heroes"-Hayden og hennes nye venn som "skjønnheten og udyret"...

SEHER.NO:  Hayden Panettiere (20) har vært en av Hollywoods mest ettertraktete unge kvinner siden hun slo igjennom i TV-serien "Heroes" i 2006.

Og da Hayden innvilget seg en romjulsferie i Miami, ble det ikke uventet mange blikk fra de mannlige badegjestene, men den som klarte å sjarmere TV-stjernen var langt i fra noen typisk skuespiller-kjekkas, slik som Haydens eks-kjæreste og "Heroes"-kollega Milo Ventimiglia.

Hayden ble ifølge nettsiden TMZ observert i tett passiar (ekstern lenke) med den ukrainske proffbokseren Wladimir Klitcho, mens de to delte en solseng.

Klitchko (33) - som ifølge Wikipedia har kallenavnet "Dr. Stålhammer" - har for tiden IBF, WBO og IBO-titlene i tungvektsboksing.

Bilder av duoen sammen har allerede fått vittige tunger til å kalle dem Hollywoods nye versjon av "skjønnheten og udyret".

- Det er morsomt å tenke på at han er 1,98 meter høy, mens hun kun er 1,55 meter. Lykke til med å få det til å virke, spøker TMZ.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Her kysser Hayden en jente i "Heroes"