Flørtet hett etter kjæresterykter

Filmstjernene Jared Leto og Lupita Nyong'o gjorde ingenting for å dempe spekulasjonene...

ROMANSERYKTER: I flere måneder har kjæresteryktene haglet rundt Lupita Nyong'o og Jared Leto. Natt til mandag flørtet de nok en gang på MTV Movie Awards.  Foto: All Over Press
ROMANSERYKTER: I flere måneder har kjæresteryktene haglet rundt Lupita Nyong'o og Jared Leto. Natt til mandag flørtet de nok en gang på MTV Movie Awards. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Superstjernene Jared Leto (42) og Lupita Nyong'o (31) ble raskt utpekt som Hollywoods nye superpar etter deres hete flørt på Oscarutdelingen i februar.

Natt til mandag var det Lupita som overrakte Jared prisen da han ble hedret under «MTV Movie Awards».

Leto fikk prisen for «beste filmtransformasjon» takket være rollen i «Dallas Buyers Club».

Og kjemien mellom de to stjernene var til å ta og føle på på scenen.

- Det er en pris i seg selv å få den fra henne, sa Jared og sendte Lupita et lurt blikk.

Konfrontert med romanseryktene

De to skuespillerne har aldri lagt skjul på at de har et godt øye til hverandre, og i sin takketale på Oscar-utdelingen omtalte Jared den kvinnelige «12 Years A Slave»-stjernen som «min fremtidige eks-kone».

Utsagnet har, i tillegg til at de to har blitt observert tett sammen på flere av årets prisutdelinger, fått ryktene til å løpe om at de to er mer enn gode venner.

GOD KJEMI: Superstjernene er ofte sammen på ulike prisutdelinger. Lupita la ut dette bildet på Instagram fra et moteshow i Paris.  Foto: Stella Pictures
GOD KJEMI: Superstjernene er ofte sammen på ulike prisutdelinger. Lupita la ut dette bildet på Instagram fra et moteshow i Paris. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv har både Jared - som vant Oscar for sin rolle i «Dallas Buyer's Club»- og Lupita valgt å holde en spøkefull tone hver gang de blir konfrontert med kjærlighetsryktene.

- Jeg trodde Miley Cyrus fikk oss til å gjøre det slutt. Det er vilt, noen av disse ryktene er så detaljerte at selv jeg begynner å tro på dem, sa hun med et smil, da hun var gjest i talkshowet til Oscar-verten Ellen DeGeneres.

Se MTV-stjernene på den røde løperen:

 

I samme program snakket Leto med Ellen DeGeneres som omtalte Lupita som Jareds kjæreste uten store protester fra skuespilleren. Han benektet derimot at de tilbrakte natten sammen.

- Så paparazziene fikk bilder av deg og Lupita i dag tidlig? spøkte Ellen.

- Nei, nei, nei, hun har altfor mye klasse til det, svarte Jared.

LES OGSÅ: Kan ikke skjule at hun er gravid

 

[views:embed:node_embed:block:70742]