FORELSKET: Popsangerinnen Fergie klarte ikke å holde seg lenge unna ektemannen Josh Duhamel under nyttårsfeiringen på den karibiske øya St. Barths. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Popsangerinnen Fergie klarte ikke å holde seg lenge unna ektemannen Josh Duhamel under nyttårsfeiringen på den karibiske øya St. Barths. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flørtet foran fotografene

Stjerneparet er mer forelsket enn noensinne . Se bildene!

Publisert
SEHER.NO: To år etter at de giftet seg, ser det ikke ut som om hvetebrødsdagene har tatt slutt for Black Eyed Peas-vokalisten Fergie (35) og hennes filmstjerne-ektemann Josh Duhamel (38).

Da Fergie - som egentlig heter Stacey Ann Ferguson - feiret inngangen til 2011 på den karibiske øya St. Barths, var ektemannen selvfølgelig med, og paret tilbrakte ikke mye tid fra hverandre.

Paret avslørte tidligere i år at de planlegger barn sammen, og så ikke ut til å være affisert av utroskap-beskyldningene mot Josh, som rammet dem i 2009.

Etter å ha opptrådt på nyttårsfesten til Chelsea-eier Roman Abramovich, slappet Fergie av på luksusyachten til hip-hop stjernen Sean «P Diddy» Combs, mens Josh tilbragte noen timer på land med venner.

Da ektemannen senere på dagen kom ut til båten, la hans bikini-kledde popkone ikke skjul på sine følelser ved å kaste seg rundt på halsen på ham.

- Jeg er en morsom kone, tror jeg. Jeg styrer ikke så mye i hjemmet, men jeg elsker å lage mat. Vi har det mye gøy sammen, noe som er veldig viktig, har Fergie tidligere sagt til bladet Cosmopolitan om livet som gift kvinne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er verpesyk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer