Flørter vilt på filmsettet

Er Winona Ryder og Keanu Reeves Hollwyoods nye superpar?

KJEKKAS: Har Keanu Reeves funnet kjærligheten i sitt liv? Foto: All Over Press
KJEKKAS: Har Keanu Reeves funnet kjærligheten i sitt liv? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Winona Ryder (36) og Keanu Reeves (43) spiller for tiden inn filmen "The Private Lives of Pippa Lea", og ifølge kilder skal det ha oppstått hete følelser mellom de to på settet. De to tilbringer mye av tiden i hverandres trailere, skriver US Magazine. - De klemmer hverandre hele tiden, og kjemien dem i mellom er helt elektrisk, sier kilden til bladet. Paret skal ha kommet så nær hverandre under innspillingen i Connecticut at Winona skal ha blitt med hjem til Keanus leilighet for å slappe av... Tidligere har Winona - som i mars igjen tatt for bytikktyveri, da hun forsøkte å ta med seg en ubetalt leppestift ut av en butikk i Hollywood - datet store stjerner som Johnny Depp og Matt Damon. Den siste tiden skal hun var vært sammen med musikeren Blake Sennett. Men nå skal hun altså ha falt for kjekkasen Keanu. Det er ikke sjelden at skuespillere blir forelsket mens de spiller inn film sammen. Brangelina møttes under innspillingen av "Mr. og Mrs. Smith", mens Tom Cruise og Penelope Cruz fant tonen da de spilte inn "Vanilla Sky". I 2001 mistet Keanu sin mangeårige kjæreste Jennifer livet i en bilulykke, og Keanu har i mange år sørget over tapet og holdt seg unna dating. I november i fjor svirret ryktene om at han datet en 20-åring, men den siste tiden har det også her vært stille. LES OGSÅ: Nå er han singel igjen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer