HEFTIG FILMFLØRT: Ashton og hans motspiller Margarita Levieva flørtet heftig under innspillingen av "Spread".
HEFTIG FILMFLØRT: Ashton og hans motspiller Margarita Levieva flørtet heftig under innspillingen av "Spread".Vis mer

Flørter med sexy motspiller

Bør Demi være bekymret for Ashtons filmflørt?

SEHER.NO: Bekymrer kona?

Ifølge Life & Style Magazine har kjemien mellom Ashton Kutcher (30) og hans smellvakre filmkollega Margarita Levieva (23) vært til å ta og føle på under innspillingen av komedien "Spread".

Levieva, som fortsatt er en relativt ukjent skuespillerinne i Hollywood, har tidligere vært turner og fikk nylig vist frem sine smekre lemmer da hun og Kutcher skulle spille inn en romantisk basseng-scene.

Ifølge kilder var flørtingen og kjemien mellom de to skuespillerne svært tydelig, og enda tydeligere når kameraene ble slått av.

- Stemningen mellom de to var utrolig flørtete, sier et vitne.

På et tidspunkt, mens de ventet på at innspillingen skulle starte igjen, skal stemningen ha blitt så het at Margarita "lot fingertuppene gli over Ashtons bare mage".

Om Kutchers 15 år eldre kone, Demi Moore (45), er bekymret over skuespillerens tydelig flørtete holdning på filmsett, vites ikke. Men dette er ikke første gang 30-åringen har blitt "fersket" mens han koser seg med sine motspillere.

Også under innspillingen av "What happens in Vegas", som har kinopremiere i mai, skal superstjernen ha hatt det "svært så gøy".

Den gangen var det med smellvakre Cameron Diaz, Moores motspiller i "Charlie`s Angels: Full Throttle".

Tidligere har Ashton uttalt at han ikke synes noe særlig om å se sin kone "flørte" og "ha sex" på film.

- I virkelightene er jeg ikke sjalu. Men jeg takler ikke å se henne med en annen mann på film. Som skuespiller vet jeg at alle følelsene du viser er fabrikerte. Allikevel vil jeg ikke lure meg selv til å tro at hun liker en annen mann, har Kutcher uttalt.

LES OGSÅ: - Konas sexscener gjør han rasende