Flørter med samme mann

Hvem vinner kampen om den kjekke skuespilleren?

CATFIGHT?: Jennifer Aniston og Reese Witherspoon skal visstnok begge kjempe om Gerard Butler. Her er de sammen i en gammel episode av "Friends". Foto: Stella Pictures
CATFIGHT?: Jennifer Aniston og Reese Witherspoon skal visstnok begge kjempe om Gerard Butler. Her er de sammen i en gammel episode av "Friends". Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Reese Witherspoon (33) ble nylig singel, etter at det ble slutt med Jake Gyllenhaal i desember. Nå hevder Star Magazine at hun skal være ute etter kjekkasen Gerard Butler (41).

Problemet er at Butler angivelig dater Jennifer Aniston (40). Kjendispressen verden over har den siste tiden spekulert mye i op Butler og Aniston endelig vil stå frem som et par, og under "Golden Globe"-festen i januar, ble de sett kyssende på hverandre.

- Etter at de delte ut en pris, var de backstage og drakk champagne sammen. Til slutt kysset de heftig på kjøkkenet. De var uadskillelige hele kvelden, og så definitivt ut som et par, sa en kilde til New York Post etter hendelsen.

Men Star hevder at Witherspoon har kastet seg inn i kampen om den populære skuespilleren, for å komme seg over sitt knuste hjerte.

Dermed kan det utvikle seg til litt av en catfight i Hollywood...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her gjør de det igjen!