NY GAMMEL FLØRT: Courtney Stodden brøt nylig med sin 53 år gamle ektemann Doug Hutchison til fordel for friheten, men har allerede funnet seg en ny 53-åring å more seg med - Edward Lozzi.  Foto: WireImage/Getty Images
NY GAMMEL FLØRT: Courtney Stodden brøt nylig med sin 53 år gamle ektemann Doug Hutchison til fordel for friheten, men har allerede funnet seg en ny 53-åring å more seg med - Edward Lozzi. Foto: WireImage/Getty ImagesVis mer

Flørter med nok en 53-åring

- Det virker som mange fyrer sliter med å holde hendene unna henne.

SEOGHØR.NO: For drøyt tre uker siden ble det kjent at reality-stjernen Courtney Stodden (19) skilles fra sin nesten 35 år eldre ektemann, skuespiller Doug Hutchison (53).

Etter det vennskapelige bruddet fortalte 19-åringen at det føltes som om et tungt ansvar var blitt løftet av skuldrene hennes, og at hun gledet seg til å nyte livet og friheten.

Men den nye singeltilværelsen byr visst altså ikke på yngre menn for den barmfagre kjendisen.

Torsdag ble hun nemlig fotografert i nærkontakt med 53 år gamle Edward Lozzi, PR-guru og ekskjæreste av nå avdøde Anna Nicole Smith. De to hygget seg sammen på et arrangement i L.A., men den umake douen har ikke fast følge, skal man tro E!News.

- Det er bare uskyldig moro. Det virker som at veldig mange fyrer sliter med å holde hendene unna henne. Hun nyter å være 19. Hun fortjener det, sier Stoddens manager til nettstedet.

PR-MANN: Lozzi har blant annet jobbet med PR for Det hvite hus og som politisk rådgiver. Her avbildet på fest hos Jonah Hill i 2011. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press
PR-MANN: Lozzi har blant annet jobbet med PR for Det hvite hus og som politisk rådgiver. Her avbildet på fest hos Jonah Hill i 2011. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press Vis mer

Uskyldig eller ikke, etter alt å dømme er den unge blondinen virkelig Edward Lozzis type.

- Å kysse henne var som å kysse Marilyn Monroe, uttalte Lozzi om Smith etter Playboy-modellens tragiske dødsfall i 2007.

Courtney Stodden har tidligere sammenlignet seg med Marilyn Monroe, og hun kombinerer gjerne sine blonde lokker med knallrød leppestift og glamorøse smykker.

- Jeg ser tilbake på «pin up»-dagene; Jayne Mansfield, Brigitte Bardot, Marilyn Monroe og de vakre, ikoniske kvinnene. De kvinnene var gamle sjeler, og jeg føler en forbindelse med dem. Vi er alle gamle sjeler, har det gøy og er glamorøse og flørtende, sa Stodden til RumorFix i mars.

LES OGSÅ: - Jeg skammer meg ikke over utseendet mitt