KJÆRESTER: Lindsay Lohan og Samantha Ronson har vært sammen sammen i flere måneder. Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Lindsay Lohan og Samantha Ronson har vært sammen sammen i flere måneder. Foto: All Over PressVis mer

Flørter med gutter sammen med Sam

Hvis forholdet til Samantha rakner vil LiLo begynne å date gutter igjen.

LOS ANGELES (Seher.no): Etter å ha datet en rekke forskjellige kjekkaser på kort tid bekreftet "Mean Girls"-stjernen, Lindsay Lohan (22), i september at hun hadde et lesbisk forhold til Dj'en Samantha Ronson (31).

Men Lindsay skal likevel ikke legge skjul på at hun fremdeles tenner på menn, og skulle forholdet mellom henne og Sam ta slutt vil hun snart være å se i en gutts armer igjen.

- Hun forteller alle om igjen og om igjen at hun fremdeles liker gutter, sier en venn av henne til New York Daily News ifølge Mirror.co.uk.

- Hun sier hele tiden at hvis noe skulle skje mellom henne og Sam vil hun begynne å date gutter igjen. Hun flørter til og med med gutter når de går ut på byen sammen, forteller vennen.
Det har tidligere versert rykter om brudd mellom jentekjærestene, og lørdag ble det også kjent at Lindsay nylig hadde en het flørt med "Gossip Star"-stjernen Chace Crawford (23).

Etter at de traff hverandre på en fest skal de ha utvekslet telefonnummer, og Lindsay skal i etterkant ha ringt Chace opptil fire ganger daglig, og bombandert ham med tekstmeldinger.

Til tross for dette har venner av Lindsay sagt at forholdet hun og Sam har nå er det sunneste hun noen gang har vært i, skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Her mister hun kjolen