Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Flørter med ekskjæresten

Da Khloé Kardashian delte et lettkledd bilde på Instagram, klarte ikke eksen å dy seg.

STYGT BRUDD: AT det endte i et stygt og svært offentlig brudd, hindrer likevel ikke Tristan Thomspon i å etterlate flørtende meldinger på Khloé Kardashians Instagrambilder. Foto: NTB Scanpix
STYGT BRUDD: AT det endte i et stygt og svært offentlig brudd, hindrer likevel ikke Tristan Thomspon i å etterlate flørtende meldinger på Khloé Kardashians Instagrambilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått drøye ni måneder siden trekantdramaet mellom Khloé Kardashian (35), Tristan Thompson (28) og Jordyn Woods (22) stjal spalteplass verden over. At de to sistnevnte ble tatt på fersken i å ha tilbrakt noen hete øyeblikk sammen, førte til brudd mellom Kardashian-søsteren og basketball-kjæresten, som året før hadde fått datteren True (1) sammen.

Det var heller ikke første gang at 28-åringen ble tatt på fersken i en upassende oppførsel. Dagen før fødselen fikk Khloe vite at kjæresten hadde hatt flere affærer, og senest samme uke som deres datters ankomst, ble han observert kyssende med en annen kvinne på et utested i New York.

Etter at bruddet var et faktum, har Kardashian snakket om hvordan de to jobber for å bevare et godt samarbeid overfor deres felles datter, men har flere ganger understreket at forholdet er over for godt.

Nå viser Tristan tegn til at han kanskje ikke er helt enig i den vurderingen. Ifølge People før han ikke nok av ekskjæresten.

EKSKJÆRESTER: Etter at bruddet var et faktum i februar, har paret begrenset relasjonen til et samarbeid om datteren True. Her er de to avbildet sammen et halvt år før utroskapsskandalen endte forholdet. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Etter at bruddet var et faktum i februar, har paret begrenset relasjonen til et samarbeid om datteren True. Her er de to avbildet sammen et halvt år før utroskapsskandalen endte forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Perfeksjon

Nylig delte nemlig Khloé et Instagram-bilde med sine millioner av følgere. Innlegget, hvor 35-åringen poserer i en hvit, langermet body og høyhælte sko, er et reklameinnlegg for klesmerket Good American, som hun har sammen med Emma Grede.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Det mangler ikke på tilbakemeldinger fra verken fans eller hennes egen familie på innlegget, hvor flere benytter anledningen til å uttrykke hvor vakker de synes 35-åringen er.

View this post on Instagram

♥ Good American ♥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Én kommentar vekker likevel mer oppmerksomhet enn andre, nemlig kommentaren fra ekskjæresten Tristan.

I kommentaren legger han ikke skjul på at han mener ekskjæresten er flott. «Wow!», skriver han med store bokstaver, etterfulgt av «perfeksjon» og en rekke hjerteemojier, før han igjen skriver:« Wow!»

- Det er tøft

Det er slett ikke første gang at NBA-stjerna kommenterer eller liker eksens Instagram-bilder. I september delte «Keeping Up with the Kardashian»-stjernen en selfie på Instagram, hvor Tristan også benyttet anledningen til å legge igjen et kompliment til barnemoren.

Hvorvidt han håper å finne tilbake til Khloé, eller bare prøver å sørge for et godt samarbeid, er ikke godt å si.

To måneder etter at bruddet var et faktum, var de to blant annet gjenforent under Trues ettårsdag, men Khloé har selv ikke lagt skjul på at det er tøft å skulle ha et godt forhold til ekskjæresten. I podkasten «On Purpose» med Jay Shetty, fortalte hun også nylig om utfordringene ved nettopp det å dele foreldrerollen med eksen.

- Åh, det er tøft. Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna … Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, sier hun i podkasten, som er gjengitt av Entertainment Tonight.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er Tristans utroskapsmetode

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer