Tom Cruise på «Mission Impossible»-premieren:

Flørt med ny medspiller

Superstjernen ser ut til å ville prøve lykken nok en gang.

SØTE SAMMEN: Rebecca Ferguson og Tom Cruise fanget i et ømt øyeblikk under filmpremieren i Roma. Foto: Alessandra Tarantino / AP Photo / NTB
SØTE SAMMEN: Rebecca Ferguson og Tom Cruise fanget i et ømt øyeblikk under filmpremieren i Roma. Foto: Alessandra Tarantino / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en særdeles lang pandemi-påtvunget ventetid er den syvende «Mission Impossible»-filmen endelig klar for kinosalene.

Superstjernen Tom Cruise (60) spiller fremdeles hovedrollen, og har hoppet ut av fly, slåss på toppen av et tog, kjempet mot skurker og kjørt utenfor en klippe på motorsykkel for å gjøre filmen mest mulig imponerende.

Hjertebank

Han formelig strålte da han stilte på verdenspremieren sammen med sine mange flotte medspillere.

Og som vi ser av bildene, var det spesielt en kvinne som fikk hjertet hans til å banke litt ekstra: Svenske Rebecca Ferguson (39)!

Helt siden Tom ble ufrivillig skilt fra sin tredje kone Katie Holmes (44) i 2012, har han vært på jakt etter en ny kvinne å dele livet sitt med.

Og han har kysset flere frosker i løpet av disse årene. Og da premiere-turneen stoppet i Roma, var det rett og slett tilløp til ømhet da gjengen poserte i Spansketrappen.

Vennskapet vokste

Tom og Rebecca holdt hverandre i hånden på vei ned trappen, hvisket søte ord til hverandre - og ga hverandre ømme kyss.

Superstjernen og den svenske skjønnheten har kjent hverandre i flere år nå. De møttes i 2014, da Rebecca fikk en rolle i den femte MI-filmen - «Mission: Impossible - Rogue Nation».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer