FRA MÅLKONGE TIL DANSELØVE?: Tore Andrè Flo er klar for å prøve seg på parketten. Foto: SCANPIX
FRA MÅLKONGE TIL DANSELØVE?: Tore Andrè Flo er klar for å prøve seg på parketten. Foto: SCANPIX Vis mer

Flo sa ja til "Skal vi danse?"

Nå blir det Flo-samba på dansegulvet.

SEHER.NO: Tore André Flo (35) er den siste i rekken av danse-klare kjendiser som deltar i årets "Skal vi danse?", melder Se og Hør.

På fotballbanen er han ikke kjent for å være den mest grasiøse ballkunstneren, men en god måljeger. Særlig er han kjent for sine mål mot Brasil før og under VM.

I våres la den tidligere Chelsea-, Rangers- og Siena-proffen fotballskoene på hylla, etter å ha vært mye plaget av skader. Dessuten var hans kone Randi gravid med deres fjerde barn. Men nå går hun altså fra å være gressenke, til parkett-enke.

Forhåpentligvis plager ikke skadene ham når han nå skal danse seg til suksess. Så da gjenstår det å se om han kan score like mye på dansegulvet..

Fjorårets sportsprofiler Finn Christan Jagge (42) og Dag Otto Lauritzen gjorde det skarpt, til tross for at de må lede dansen. Men ennå har ingen fra idrettens verden kapret førsteplassen. Kan Flo forandre på det?

Deltakelsen til fjorårets vinner, Tshawe Baqwa (28) forandret i hvert fall livet hans. Fra å være d-kjendis ble han hele Norges danseyndling. Like etter kom mega-hiten "Beggin", og nå erobrer han Europa med Madcon-partner Yosef Wolde-Miriam (29).

Fra før av er det avslørt at Janne Formoe (33), Lene Alexandra Øien (26) skal imponere med dansertrinn til høsten. Mens Daniel Franck (34) skal ha ombestemt seg og trukket seg fra dansekonkurransen.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: Vil du danse med Kristian?