PÅ KINO I JULA: Robin Williams sammen med Ben Stiller i filmen «Night at the Museum: Secret of the Tomb» som ble ferdig innspilt i mai, og som kommer på kino rundt juletider.  Foto: All Over Press
PÅ KINO I JULA: Robin Williams sammen med Ben Stiller i filmen «Night at the Museum: Secret of the Tomb» som ble ferdig innspilt i mai, og som kommer på kino rundt juletider. Foto: All Over PressVis mer

Flere premierer med Williams etter hans død

Til før jul lanseres flere familiefilmer med nå avdøde Robin Williams.

SEOGHØR.NO:Hollywood er i sorg etter at det ble kjent at filmstjernen Robin Williams ble funnet død mandag. Og selv om Williams nå er funnet død, kan fansen glede seg til å se ham i flere filmer framover.

Familiekomedien «Merry Friggin’ Christmas», der han spiller mot McLendon-Covey, Lauren Graham og Oliver Platt, lanseres allerede 7. november ifølge Entertainment Weekly.

I tillegg kommer filmen «Night at the Museum: Secret of the Tomb», like før jul. Filmen ble ferdig innspilt i mai ifølge Twentieth Century Fox.

Williams spilte også nylig mot «Breaking Bad»-skuespiller Bob Odenkirk i dramafilmen «Boulevard», som hadde sin premiere på filmfestivalen i Tribeca tidligere i år. Den filmen har så langt ikke fått fastsatt noen premieredato - men kan bli den første som sendes etter Williams død.

Williams var en av de første store stjernene som hadde stemmen i en tegnefilm, da han hadde stemme som ånden i Alladin i 1992. Snart har han også stemmen som «Dennis the Dog» i den animerte filmen «Absolutely Anything», som kommer neste år.

SISTE FILM: Robin Williams siste film på kino var «The Angriest Man in Brooklyn», hvor han spilte mot Mila Kunis. Her er de to under innspillingen. Men snart kommer det flere filmer med Williams på kino. Foto: Stella Pictures
SISTE FILM: Robin Williams siste film på kino var «The Angriest Man in Brooklyn», hvor han spilte mot Mila Kunis. Her er de to under innspillingen. Men snart kommer det flere filmer med Williams på kino. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fox skal også ha planlagt en oppfølger av suksessfilmen «Mrs. Doutfire» fra 1993. Men denne skal ikke ha kommet i gang med innspillingen.

Døde mandag

Det var mandag morgen at den triste nyheten om at Robin Williams er død ble kjent. 63-åringen skal ha blitt funnet livløs i sitt eget hjem i Tiburon, etter at politiet fikk en 911-opprigning. Williams ble erklært død på stedet.

- Han har slitt med en alvorlig depresjon den siste tiden. Dette er et tragisk og brått tap. Familien ber om ro til å kunne sørge under denne vanskelige tiden, sa Williams manager Mara Buxhaum i en uttalelse.

Den foreløpig etterforskningen tyder på at han skal ha tatt sitt eget liv.

GJENNOMBRUDD: Robin Williams ble verdensberømt for sin rolle i komedien «Good Morning Vietnam» fra 1987. Foto: IMAGO/ All Over Press
GJENNOMBRUDD: Robin Williams ble verdensberømt for sin rolle i komedien «Good Morning Vietnam» fra 1987. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

- På dette tidspunktet mistenker obduksjonsavdelingen ved Sheriff-kontoret at det er et selvmord, men videre etterforskning må gjøres før dødsårsaken blir fastslått, sier Keith Boyd i en pressemelding.

Også hans kone har Susan Schneider har kommet med en uttalelse i saken.

- I dag tidlig mistet jeg min ektemann og beste venn, mens verden mistet en av sine mest elskede artister og vakre mennesker. Hjertet mitt er knust, skriver hans kone Susan Schneider i en uttalelse.

- På vegne av Robins familie, ber vi om ro i denne tiden med sorg. Når han nå minnes, er det vårt håp at fokuset nå ikke blir på Robins død, men på de uendelige øyeblikkene av morsomheter og latter han ga til millioner, skriver kona videre ifølge People.

Av minneverdige filmer med Williams er blant anent Good Morning, Vietnam (1987), Dead Poets Society (1989), og Good Will Hunting (1997).

62-åringen har vært gift tre ganger og etterlater seg barna Zachary (31), Zelda (24) og Cody (22).

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.