«Paradise Hotel» 2018:

Flere «Paradise»-deltakere gjør comeback i ny sesong

TV3 vil feire den tiende sesongen med en helt spesiell versjon av sin populære realityserie.

KAN GJØRE COMEBACK: Petter Sjurseth Berg, Iselin Michelsen og Carl Aksel Jansen skal etter det Se og Hør erfarer være aktuelle for å gjøre comeback i den tiende sesongen av «Paradise Hotel», som spilles inn rett etter nyttår. Foto: Kine Falch/Ida Nikolaisen/Sølve Hindhamar.
KAN GJØRE COMEBACK: Petter Sjurseth Berg, Iselin Michelsen og Carl Aksel Jansen skal etter det Se og Hør erfarer være aktuelle for å gjøre comeback i den tiende sesongen av «Paradise Hotel», som spilles inn rett etter nyttår. Foto: Kine Falch/Ida Nikolaisen/Sølve Hindhamar. Vis mer

(Se og Hør): Den siste tiden har ryktene svirret rundt det som blir tiende sesong av realityserien «Paradise Hotel».

For det kan se ut som at jubileumssesongen blir litt utenom det vanlige.

Flere kilder Se og Hør har vært i kontakt med hevder at TV3 planlegger å hente inn en rekke tidligere deltakere til den kommende sesongen, som spilles inn i Mexico rett over nyttår.

Disse kan både være aktuelle som ordinære deltakere, sammen med nye, ukjente navn, eller som gjestedommere i forskjellige deler av serien.

MER REALITYDRAMA: TV3 planlegger etter det Se og Hør erfarer comeback for flere deltakere i neste sesong av «Paradise Hotel» - den tiende i rekken. Foto: Kine Falch, Se og Hør.
MER REALITYDRAMA: TV3 planlegger etter det Se og Hør erfarer comeback for flere deltakere i neste sesong av «Paradise Hotel» - den tiende i rekken. Foto: Kine Falch, Se og Hør. Vis mer

Se og Hør erfarer at tidligere «Paradise»-vinner Petter Pilgaard (37), Iselin Michelsen (26), Carl Aksel Jansen (22), Petter Sjurseth Berg (21) og Jørgen Haug (26) er blant dem som skal ha blitt spurt om å reise til Mexico for å være med i den nye sesongen.

De endelige detaljene skal ikke være fastsatt ennå, og det er heller ikke kjent hvem som eventuelt skal ha takket ja til å gjøre et comeback.

TIDENES FØRSTE NORSKE PARADISE-VINNER: Petter Pilgaard ble rikskjendis etter at han vant «Paradise Hotel» i 2009. Foto: Sølve Hindhamar
TIDENES FØRSTE NORSKE PARADISE-VINNER: Petter Pilgaard ble rikskjendis etter at han vant «Paradise Hotel» i 2009. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Det betyr altså at flere kjente navn kan dukke opp på skjermen i jubileumssesongen.

Holder kortene tett til brystet

Se og Hør har forsøkt å få tak i en kommentar fra Petter Pilgaard uten å lykkes.

Verken Carl Aksel Jansen, Petter Sjurseth Berg eller Jørgen Haug vil kommentere Se og Hørs opplysninger.

SKAL HA FÅTT TILBUD: Jørgen Haug fant kjærligheten med Sandra Brataker etter at de begge var med i Paradise Hotel i 2016. Foto: Sølve Hindhamar
SKAL HA FÅTT TILBUD: Jørgen Haug fant kjærligheten med Sandra Brataker etter at de begge var med i Paradise Hotel i 2016. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Iselin Michelsen holder også kortene tett til brystet når Se og Hør ringer.

- Jeg har ikke så mye å si når det gjelder den saken, annet enn at om jeg skulle blitt spurt en gang så kunne det kanskje vært gøy og vært med igjen, men akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre til neste år, sier hun.

HUMMER-DILDO: Her kan du se Iselin fortelle hummerhistorien som har fått TV-seere til å stemme under Gullruten. Video: TV 3 Vis mer Vis mer Vis mer

Iselin har imidlertid tidligere ikke lagt skjul på at hun gjerne vil gjøre comeback på skandalehotellet.

Modellen og artisten vant Gullruten-pris for «årets TV-øyeblikk» etter sin deltakelse i «Paradise Hotel» i 2012.

- Jeg har fremdeles kontakt med mange av dem som har vært med på «Paradise Hotel» gjennom tidene. Jeg blir gjerne med på en «reunion»-sesong. Det hadde vært fantastisk, sa hun til Se og Hør i 2016.

«Lord Audun» vil ikke gjøre comeback

En som ikke blir å se i den nye sesongen er Audun Dromnes Sørseth (26), også kjent som «Lord Audun».

Han har tidligere vært med i «Paradise Hotel» to ganger, men har nå lagt konseptet bak seg.

- Jeg har ikke fått noen forespørsel og kommer nok til å takke nei om jeg skulle få det. Jeg konsentrerer meg om andre ting om dagen, sier han til Se og Hør.

COMEBACK: Audun Sørseth sjekker inn på Paradise Hotel sammen med to andre jurymedlemmer som jury for å kåre Mr. og Miss. Paradise 2016. Video: TV 3Vis mer Vis mer

TV3: - Mye å glede seg til

Pressesjef i TV3, Line Vee Hanum, vil foreløpig verken bekrefte eller avkrefte om tidligere deltakere vil gjøre comeback i den kommende «Paradise»-sesongen.

Hun bekrefter imidlertid at innspillingen vil foregå i samme område av Mexico som sist, og at den på vanlig måte starter i begynnelsen av januar.

- MYE Å GLEDE SEG TIL: Pressesjef i TV3, Line Vee Hanum vil ikke røpe detaljer rundt den kommende Paradise Hotel-sesongen, men sier seerne som har fulgt med gjennom årene vil få mye å glede seg over. Foto: TV3
- MYE Å GLEDE SEG TIL: Pressesjef i TV3, Line Vee Hanum vil ikke røpe detaljer rundt den kommende Paradise Hotel-sesongen, men sier seerne som har fulgt med gjennom årene vil få mye å glede seg over. Foto: TV3 Vis mer

- Vi kommer til å markere at det er ti år siden den første «Paradise»-sesongen, men på hvilken måte er for tidlig å si noe om. Men både nye seere og de som har fulgt med på «Paradise Hotel» gjennom flere år kommer til å få mye å glede seg til, sier hun.

I den kommende sesongen øker også premiepotten fra 300 000 til 500 000 kroner.

- Med en så stor premie som vi har nå, er jeg sikker på at selve spillet vil bli enda viktigere enn før, sier Line Vee Hanum til Se og Hør.

Markeringen av jubileumssesongen har allerede startet ved at tidligere sesonger er blitt lagt ut på kanalens strømmingstjeneste Viafree.

TV3 har også fortsatt åpen påmelding for vanlige deltakere til årets sesong.

Fridde på skjermen

At enkelte tidligere deltakere kommer tilbake i «Paradise Hotel» er ikke uvanlig, selv om det sjelden har vært mer enn én hver sesong.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Kristian René Johansen, selverklært «president av Paradise Hotel», bemerket seg da han sjekket inn på skandalehotellet i den fjerde sesongen i 2012.

Året etter fikk han en ny sjanse i konkurransen, der han blant annet overrasket seerne med å fri til realitykollega Tina Skovdal. To måneder senere gikk duoen imidlertid hver til sitt.

Saken fortsetter nedenfor.

FRIDDE: Kristian Rene frir til Tina Skovdal inne på hotellet. Video: TV 3Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Da Se og Hør snakket med Kristian René i fjor, fortalte han at hverdagen ble snudd på hodet etter realitydeltakelsen, og at han vurderte å flytte til Oslo for å studere.

- Jeg har jobbet på lager i Tromsø, som jeg har stortrivdes med, men jeg har tenkt å flytte på meg nedover mot Oslo snart, sa han til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

- NYE LIV: Se hvordan det har gått med flere «Paradise Hotel»-deltagere fra tidligere sesonger, i eksklusive videoer fra deltagerne selv. Video: Ingrid Cogorno / Se og Hør Vis mer

Lei «Paradise»-stempelet

En annen «Paradise»-ringrev er Niklas Vindel fra Drammen. I den andre sesongen i 2010 sto han i finalen med partneren Thea Bråten Christensen, men tapte mot Tine Helene Valle og Carl Eliassen.

Året etter reiste han nok en gang til Mexico, den gang med mye hell. Sammen med partneren Madelen Voreland Berås gikk han til topps i konkurransen, og reiste hjem med 150 000 kroner i lomma.

Etter reality-deltakelsen uttalte drammenseren overfor Se og Hør at han ikke ønsket å bli husket som «Paradise»-Niklas.

- Jeg vil ikke bare ha «Paradise Hotel»-stempelet. Jeg vil ikke bli husket for det for alltid, jeg kunne heller tenkt meg å ha «låtskriver»-Niklas som stempel, sa han.

Saken fortsetter nedenfor.

STAKK AV MED SEIEREN: Niklas Vindel fikk mye oppmerksomhet for sine tatoveringer, selvsikkerhet og flørting inne på «Paradise»-hotellet. Foto: Sølve Hindhamar
STAKK AV MED SEIEREN: Niklas Vindel fikk mye oppmerksomhet for sine tatoveringer, selvsikkerhet og flørting inne på «Paradise»-hotellet. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Stilte opp to ganger

I 2014 hadde Audun Dromnes Sørseth, populært kalt «Lord Audun», sin debut på TV-skjermen da han sjekket inn på «Paradise Hotel» for første gang.

Året etter ble han med i konkurransen igjen. Selv om han ikke stakk av med seieren noen av gangene, klarte han å gjøre seg godt bemerket hos seerne.

Selv har han uttalt til Se og Hør at han selv synes at han var et nødvendig tilskudd i den populære realityserien.

- Personlig føler jeg at det ikke blir en bra sesong uten meg i den. Du kan bare se på reaksjonene etter at jeg ble visst på skjermen i går. Mobilen har ikke stått stille. «Paradise» uten Triana og Audun blir som filmen «The Notebook» uten en lykkelig slutt, sa han i fjor.

LES OGSÅ: «Jakten»-paret går fra hverandre