Flere friere flyktet fra «Jakten»

Ser du hva som mangler på disse bildene?

SE, NOEN MANGLER: «Jakten»-bonde Jostein Sundby har med seg åtte friere videre til speed-date. Åge André Brømnes har, i likhet med Christian Fredrik Sandberg, med seg ni... Foto: TV 2. Montasje: Sølve Hindhamar/Seher.no
SE, NOEN MANGLER: «Jakten»-bonde Jostein Sundby har med seg åtte friere videre til speed-date. Åge André Brømnes har, i likhet med Christian Fredrik Sandberg, med seg ni... Foto: TV 2. Montasje: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Mandag gikk for alvor startskuddet for «Jakten på kjærligheten» på TV 2, da det endelig ble klart hvilke fire bønder TV-seerne vil få følge denne høsten. De fire er Åge André Brømnes, Jostein Sundby, Christian Fredrik Sandberg og André Olsen.
 
I det samme programmet skulle bøndene plukke ut ti friere de vil ha med seg i den kommende speed-daten, som sendes på TV førstkommende mandag. Men som man kan se på de første bildene av årets friere, er det noe som mangler...

På bildene kommer det tydelig frem at bare én av bøndene - André Olsen - har med seg ti friere videre. To av dem har med seg ni, mens én har med seg bare åtte friere til den nervepirrende daten. Til Seher.no sier TV 2 at det ikke er uvanlig at bøndene har med seg færre enn ti friere til første date.

- Det finnes ingen regel om at bøndene skal velge seg ut ti friere, sier presseansvarlig «Jakten på kjærligheten», Katrine Wergeland til Seher.no.

Men så enkelt er det ikke. Seher.no kan nemlig nå avsløre at tre, kanskje så mye som fire utvalgte friere, valgte å trekke seg etter at de ble plukket ut av årets TV-bønder. Grunnene er flere til akkurat det.

- To av frierne mine trakk seg av diverse grunner. Én av dem trakk seg på grunn av sykdom eller dødsfall i familien, sier Jostein Sundby, som har med seg åtte friere til speed-daten, til Seher.no.

Han er derimot ikke alene. Christian Fredrik Sandberg og Åge André Brømnes har med seg ni hver videre i produksjonen.

- Én av dem trakk seg fordi hun ikke hadde mulighet til å være med hele uka. Og da var det rett og slett for sent å finne en ny, forteller kristen-bonden Åge André.

Arendalitten innrømmer at han syntes det var kjedelig at én av dem hadde bestemt seg for å takke nei til videre dating. Han ønsker derimot ikke si så mye om hvor langt den aktuelle frieren kunne nådd i programmet.

- Det er selvfølgelig dumt når folk trekker seg, men man ikke tvinge folk til å være med heller. Da er det heller bedre at de trekker seg på et tidlig tidspunkt. Jeg vet ikke hvor langt hun kunne nådd, jeg hadde jo ikke truffet henne ennå, sier han.

Christian Fredrik Sandberg, som også har med seg ni friere videre fra brevbunken, har ikke hatt tid til å svare på henvendelser tirsdag og onsdag. Dermed er det foreløpig usikkert om det hos ham også er en frier som har trukket seg, eller om det ligger andre årsaker bak for hans del.

- Er det slik at tre eller fire av frierne trakk seg fra programmet - etter at de var valgt ut til speed-daten?

- Vi kommenterer det som skjer på TV og ikke det som skjer utenfor. Men på generelt grunnlag kan jeg si så mye som at det historisk sett i «Jakten»-sammenheng har skjedd at noen har trukket seg før valget, sier Wergeland til TV 2. 
 
Førstkommende mandag er det klart for speed-date for de fire bøndene. Hvilke fem friere bøndene tar med seg videre herfra får du derimot vite først mandagen etter.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: TV 2 sensurerer «Jakten»-breven