TRØSTET DELTAKERNE: Programleder Christer Falck hevder flere av årets Robinson-deltakere begynte å gråte da de fikk vite at de måtte evakuere reality-øya på grunn av faren for denguefeber. Selv har han hovnet kraftig opp i ansiktet på grunn av ins Foto: PRIVAT
TRØSTET DELTAKERNE: Programleder Christer Falck hevder flere av årets Robinson-deltakere begynte å gråte da de fikk vite at de måtte evakuere reality-øya på grunn av faren for denguefeber. Selv har han hovnet kraftig opp i ansiktet på grunn av ins Foto: PRIVATVis mer

- Flere deltakere begynte å gråte

Følelsene tok overhånd da Robinson-øya måtte evakueres.

SEHER.NO: Samtlige deltakere og ansatte i produksjonsstaben i TV3s realityserie «Robinson-ekspedisjonen» måtte evakueres søndag.

20 personer blant innspillings-crewet har så langt blitt smittet av den alvorlige sykdommen denguefeber, som ifølge Folkehelseinstituttets nettsider (ekstern lenke) føre til blant annet kraftig hodepine, utslett og muskel- og leddsmerter og kan i verste fall være dødelig.

Ingen av årets deltakere har foreløpig blitt rammet, men programleder Christer Falck (40) avslører til Seher.no at det ble flere følelsesladete utbrudd, da han hentet dem for å frakte dem til fastlandet.

- Flere deltakere begynte å gråte. De fleste jentene tok til tårene, mens flere av guttene trodde det hele var en spøk. Noen gliste på vei innover mot fastlandet, før det gikk opp for dem at det var alvor.

Christer hevder stemningen på hotellet - hvor deltakere og produksjonsstaben har igjen ni dager av sin karantene - er nedtrykt.

- Mange har leid bort hjemmet sitt og lagt planer for å være her i flere måneder. I tillegg er det kjipt å vite at vi var i gang med å lage et veldig godt program, hvor alt gikk på skinner. Nå risikerer vi at det hele blir avlyst.

- Så lenge vi er her nede, har jeg håp om at vi skal komme i gang med innspillingen igjen, men det ser mørkt ut. Det viktigste er imidlertid at folk blir friske, sier han.

Christer Falck er ikke blant de 20 i produksjonsstaben til årets «Robinsonekspedisjon» som har blitt rammet av den alvorlige smittsomme sykdommen denguefeber, men de siste dagene har likevel blitt en smertefull opplevelse for programlederen.

Et insektsbitt har ført til at ansiktet svulmet kraftig opp, noe som gir kraftige smerter.

- Jeg har sannsynligvis blitt bitt av et tusenbein for fem dager siden mens jeg sov, og ansiktet mitt blir bare verre og verre. Jeg får kortison, men det har ikke hjulpet så mye. Det svir noe helt jævlig. Jeg ser ut som elefantmannen, sa Christer Falck til Seher.no onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Aldri opplevd noe lignende