Flere bryllupsdetaljer avslørt

Jessica Biel og Justin Timberlake sparte ikke på noe da de to giftet seg forrige uke.

LUKSUS: Jessica og Justin valgte å avholde bryllupet på eksklusive Borgo Egnazia golf & spa hotel - noe som passet utmerket for golfentusiasten Timberlake. Foto: All Over Press
LUKSUS: Jessica og Justin valgte å avholde bryllupet på eksklusive Borgo Egnazia golf & spa hotel - noe som passet utmerket for golfentusiasten Timberlake. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag i forrige uke kom nyheten om at artist Justin Timberlake (31) og skuespiller Jessica Biel (30) hadde giftet seg i en seremoni i Italia - akkurat slik ryktene uken i forveien hevdet.

Nå avslører nettstedet Us Magazine flere detaljer rundt det celebre bryllupet.

Justin og Jessica var omringet av 150 av sine nærmeste venner og familiemedlemmer, og selve seremonien ble avholdt på femstjernershotellet Borgo Egnazia på den italienske østkysten.

Med sine hvitkalkede vegger bærer hotellet preg av «arabisk mystikk», og Justin og Jessica hadde fått stylet det opp med dusinvis av hvite blomster for anledningen.

Klokken 19:30 fredag kveld gikk paret ut av hotellets kapell, og ble for første gang tatt imot som mann og kone - til vill jubel fra gjestene, som kastet hvite hjerteformede kronblader etter dem.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Selve bryllupsmottakelsen ble holdt i hotellets selskapslokaler, og blant gjestene var Justins «Dick in a Box»-kompanjong Andy Samberg (34), 'NSync-Chris Kirkpatrick (41), hip hop-produsent Timbaland (40) og Jessicas mangeårige venninne og «Den syvende himmel»-kollega Beverley Mitchell (31).

Det var sistnevnte Mitchell som i sin tid inspirerte nettopp Jessica og Justin til å holde bryllupet i Italia, da hun giftet seg i den italienske byen Ravello i 2008.

De nygifte har brukt svimlende 39 millioner kroner på herligheten, noe som gjør det til et av historiens dyreste kjendisbryllup.

Resten av detaljene rundt eventyrbryllupet har Justin og Jessica solgt til kjendismagasinet People, skriver nettstedet The Stir, og blir å se på trykk til uken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne kjolen ble for trang for Jessica Biel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer