STOLTE FORELDRE: Andrine Flemmen og samboer Erlend Groven ble foreldre for første gang denne uken. Foto: Se og Hør
STOLTE FORELDRE: Andrine Flemmen og samboer Erlend Groven ble foreldre for første gang denne uken. Foto: Se og HørVis mer

Flemmen ble mor for første gang

«Vi er så rørt og glad! Tindra kom til verden i dag <3 3250 gram og 49 cm», skriver hun på Facebook.

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til eks-alpinist Andrine Flemmen (39) og samboeren Erlend Groven (29). 18.mai ble nemlig de to foreldre for første gang til en liten jente:

«Vi er så rørt og glad! Tindra kom til verden i dag <3 3250 gram og 49 cm», skriver den nybakte mammaen på Facebook.

SPORTY: Andrine Flemmen gjorde suksess som alpinutøver på slutten av 90-tallet, men la skiene på hylla i 2006. Hun vant VM-sølv i storslalåm i Vail i 1999. Her fra Idrettsgallaen på Hamar i 2011, med tidligere ishockey-spiller Jim Martinsen. Foto: Stella Pictures
SPORTY: Andrine Flemmen gjorde suksess som alpinutøver på slutten av 90-tallet, men la skiene på hylla i 2006. Hun vant VM-sølv i storslalåm i Vail i 1999. Her fra Idrettsgallaen på Hamar i 2011, med tidligere ishockey-spiller Jim Martinsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flemmen bekrefter den gledelige nyheten overfor Seoghør.no:

- Fødselen gikk bra, men det var selvfølgelig tøffere enn jeg hadde forestilt meg. Men nå nyter vi boblen, og vi er helt forelska i babyen.

Det var Se og Hør som i fjor kunne avsløre at Flemmen - etter fem år som singel - hadde funnet lykken med den 10 år yngre ekstremsportentusiasten Erlend Groven fra Geilo.

De ble kjent gjennom felles venner:

- Jeg er veldig glad for å ha funnet en kjæreste som jeg har felles interesser med. Vi elsker å være i aktivitet begge to. Erlend er veldig glad i å kjøre på ski, og det er jo litt viktig for meg, fortalte hun til Se og Hør i fjor sommer.

Etter at 39-åringen la skiene på hylla har hun deltatt i flere reality-programmer.

I 2010 var hun med i TV2s seersuksess «Skal vi danse», samme år deltok hun i NRK-serien «Mesternes Mester», året etter var hun med i TV 3s «Landskampen» og i fjor viste hun muskler i TVNorge-suksessen «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

LES OGSÅ: Slik burde du trene magen etter fødselen