Fleipet om nakenbildene?

Etter å ha tiet om mobilbildene som kom på avveie, tar Kåre Conradi og samboer Marian Aas Hansen bladet fra munnen.

SPØKEFUGLER? Kåre og Mariann er kanskje gjennom det verste etter mobilbildene som kom på avveie. Foto: Se og Hør, Morten Krogh
SPØKEFUGLER? Kåre og Mariann er kanskje gjennom det verste etter mobilbildene som kom på avveie. Foto: Se og Hør, Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lattermildt!

SEHER.NO: Paret opplevde et av sine pinligste øyeblikk for en måned siden, da private bilder fra Conradis stjålne mobiltelefon føk som en farsott over internett.

Men da paret for en uke siden skulle trekke vinneren av en lysestake under seminaret "Kvinner i tiden" på Oslo Konserthus fikk de tilskuerne til å bryte ut i latter.

- Idet trekningen skulle starte fleipet Kåre til sin forlovede at de kanskje skulle ta bilde av staken først, sier en deltager til Her og Nå.

LES OGSÅ: Pikante bilder på avveie

Conradi (34) og Hansen (31) - som i høst har gjort suksess med stykket "It's showtime" - skal også ha fleipet om bildene i Toralv Maurstads 80-årslag tidligere på dagen.

- De sang, neiet og bukket på normalt vis -frem til slutten. Da kom Kåre med en fleip som fikk folk til å tenke på de mye omtalte bildene, sier en gjest.

Kåres manager Jan Sollesnes (44) nekter imidlertid for at artisten fleipet om mms-bildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer