- Flaut når jeg må være meg selv

Truls Svendsen måtte vise hvem han virkelig er i sin nye TV-serie.

SEOGHØR.NO: Truls Svendsen (41) ble først kjent som stuntreporter gjennom talk-showet «Senkveld».

Tromsøværingen bød gladelig på seg selv; han viste frem kroppen i trangt trikot, danset som Beyoncé i beste sendetid og drakk seg full foran kameraet på James Bond-premiere.

Det som for mange ville vært flaut, var en morsom jobb for TV 2-reporteren.

POPULÆR TRIO: Truls Svendsen ble svært populær som stuntreporter i «Senkveld». Her danser han sammen med Harald Rønneberg og Thomas Numme.  Foto: Stella Pictures
POPULÆR TRIO: Truls Svendsen ble svært populær som stuntreporter i «Senkveld». Her danser han sammen med Harald Rønneberg og Thomas Numme. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men i sitt nye program «Truls, Oppdrag Hurtigruten» måtte humoristen gjøre noe av det skumleste han kunne tenke seg - han måtte være seg selv.

- Det er nesten en svakhet eller sykdom, men jeg blir ikke flau så lenge jeg lager humor. Da kan jeg gjøre veldig mye. Jeg blir mer flau hvis jeg virkelig må være meg selv. Jeg sliter når jeg ikke kan dekke meg bak klovnen, sier Svendsen til Seoghør.no.

Fortalte om kjærlighetssorgen

Den største utfordringen under innspilling ble ikke det fysiske, men derimot da Truls skulle holde en gudstjeneste.

Foran en fullsatt menighet måtte han fortelle om noe av det mest private foran en fullsatt menighet.

FORTALTE OM TAP AV KJÆRESTEN: I «Truls: Oppdrag Hurtigruten» måtte Truls Svendsen holde en preken og fortalte da om tapet av kjæresten.  Foto: TV 2
FORTALTE OM TAP AV KJÆRESTEN: I «Truls: Oppdrag Hurtigruten» måtte Truls Svendsen holde en preken og fortalte da om tapet av kjæresten. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg måtte lede en gudstjeneste og fikk jeg ikke lov til å tulle. Jeg måtte være meg selv og da ble jeg redd. Da måtte jeg by på det innerste.

Vanligvis er ikke Truls nervøs, men han grudde seg til å innta prekestolen. Her åpner han seg om tiden etter at han ble kjendis som førte til at han mistet sin store kjærlighet.

SUKSESS: Truls gjør det godt med serien «Truls: Oppdrag Hurtigruten».  Foto: FameFlynet Norway
SUKSESS: Truls gjør det godt med serien «Truls: Oppdrag Hurtigruten». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- For noen år siden opplevde jeg at jobben min tok en ny og spennende retning. Det førte meg dit jeg er i dag. En jobb som jeg rett og slett elsker. Men så spennende var det at jeg glemte de rundt meg og mistet min store kjærlighet, sier Truls i kirken i programmet.

Ble selvopptatt

Til Dagbladet utdyper han og forteller at det ikke var så gøy for kjæresten å være sammen med en som var mest opptatt av seg selv.

- Da jeg begynte å være på TV, så jeg nok mest meg selv, og ikke henne. Jeg ble rett og slett selvopptatt! Plutselig satt jeg på «Senkveld», jeg fikk eget TV-program på NRK, og jeg var gjest hos «Nytt på nytt».

- Da jeg kom hjem fra jobb fortalte jeg begeistret at jeg hadde møtt Linn Skåber og Jon Almås og var ikke så opptatt av hvordan hennes dag hadde vært, sier Svendsen om bruddet til Dagbladet.

Se «Truls: Oppdrag Hurtigruten» på TV 2 onsdag kl. 21.40.

LES OGSÅ: - Jeg har blitt lettere i det siste