SKJEMMES: - Jeg ble forelsket i denne personen, det er flaut! forteller Rihanna i et intervju på Good Morning America. Foto: All Over Press
SKJEMMES: - Jeg ble forelsket i denne personen, det er flaut! forteller Rihanna i et intervju på Good Morning America. Foto: All Over PressVis mer

- Flaut at jeg var forelsket i ham

Men Rhianna klarte ikke ende forholdet selv om hun var skambanket.

SEHER.NO: Tidligere i år ble Rihanna slått av ekskjæresten Chris Brown. Nå avslører hun at hun er flau over å ha innledet et forhold med ham i det hele tatt.

- Jeg ble forelsket i denne personen, det er flaut! forteller Rihanna i et intervju på Good Morning America.

Sangerinnen sier også at det kan ha tatt henne "åtte eller ni forsøk" etter at Brown slo henne, før hun klarte å ende forholdet deres for godt.

- Det er ganske enkelt å gå tilbake. Du begynner å lyve for deg selv, og de psykiske sårene gror. Du vil bare at ting skal forsvinne, sier hun.

Rhianna sier at hun også ble skjemt da bildene av det forslåtte ansiktet hennes kom ut i media.

- Enda en liten bit av privatlivet mitt forsvant med det bildet, sier hun.
Hun håper at ingen lettpåvirkelige jenter vil kopiere hennes mønster etter overgrepet.

- Jeg innså at mine egoistiske handlinger i kjærlighetens navn, kunne resultere i at unge jenter til slutt ble drept. Jeg vil ikke ha ansvaret for det. Selv om Chris aldri slo meg igjen, hvem vet om de jentenes kjærester vil gjøre det eller ikke?

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher,no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Hun ødelegger seg selv

Se Rihannas intervju på Good Morning America: