- Flaut å være sexy

Adelén fikk streng beskjed om å ikke være så uskyldig.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det gikk hett for seg på dansegulvet i Nydalen da Adelén Rusillo Steen (18) svingte seg med Benjamin Jayakoddy under «Skal vi danse». Lørdagens samba krevde mye hoftevrikking og sensuelle bevegelser og Adelén hadde fått streng beskjed om å legge av seg sitt uskyldige image for kvelden. 

- Den sexy baben måtte komme ut, sa Adelén som sjarmerte publikum i et minimalt antrekk av paljetter og fjær i ekte karneval-stil.

Se videointervju med Adelén øverst i saken!

Overraskende nok kom det ikke naturlig for Adelén å spille på sex. 

- Jeg blir veldig flau, så jeg klarte ikke å være ordentlig sexy på trening. Det var først nå jeg måtte pushe meg selv og vise Benjamin at jeg kan prøve å være sexy, sier Adelén. 

VAKKER PÅFUGL: Adelén Rusillo Steen var vakker og sexy inntullet i fjær på dansegulvet i Nydalen under «Skal vi danse».  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
VAKKER PÅFUGL: Adelén Rusillo Steen var vakker og sexy inntullet i fjær på dansegulvet i Nydalen under «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Delte tilbakemeldinger

- Herregud, for noen hofter! utbrøt dansedommer Egor Filipenko etter sambaen. 

Horten-jenta har tidligere fått mye ros for sin dans, men lørdag var hun ikke like heldig. Dommerne var enige om at showet var sexy, men Adelén fikk ikke like god score på teknikk. 

- I dag synes jeg ikke du leverte på ditt beste. Mye hofter og mye styr, litt lite samba. Det ble bare hofter og fjær, mente Trine Dehli Cleve. 

Steen forteller at hun slet med teknikken før dansen. 

- Jeg har mye hoftebevegelser, men teknikk i samba er noe annet. Jeg hadde mye press på meg som gikk utover min presentasjonsevne, forteller Adelén. 

FLOTT: Lørdag kveld fikk Adelén beskjed av dansepartneren om ikke å være så uskyldig som hun normalt er.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
FLOTT: Lørdag kveld fikk Adelén beskjed av dansepartneren om ikke å være så uskyldig som hun normalt er. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Frekke kostymer 

18-åringen har tidligere fortalt til Seoghør.no at hun er veldig komfortabel i de dristige danse-kostymene. 

- Jeg har ikke hudfobi, så for meg går det helt ok å danse i kjole. Det får meg til å komme meg inn i modus til den dansen jeg danser.

Det var kjendis-konditor Pascal Dupuy som røk ut etter lørdagens «Skal vi danse». 

LES OGSÅ: Adelen pådro seg skade før «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer