FLOTT: Andie MacDowell har rukket å fylle 51 år, men har ikke forandret seg stort siden sine glansdager på 90-tallet. Her er hun fotografert under et veldedighetsarrangement i Los Angeles i februar.  Foto: All Over Press
FLOTT: Andie MacDowell har rukket å fylle 51 år, men har ikke forandret seg stort siden sine glansdager på 90-tallet. Her er hun fotografert under et veldedighetsarrangement i Los Angeles i februar. Foto: All Over PressVis mer

- Flaut å kle meg naken

Vakre Andie MacDowell (51) spiller sex-avhengig advokat i to nye filmer.

SEHER.NO: Det har gått femten år siden skuespillerinnen Andie MacDowell (51) spilte i "Fire bryllup og en gravferd" sammen med Hugh Grant, men 51-åringen holder fremdeles koken og insisterer på å fortsette å jobbe i Hollywood.

De to siste tiårene har MacDowell vært vel så ofte å se i reklamefilmer, og -boards for L'Oréal som i filmer og på tv.

For tiden er imidlertid MacDowell aktuell som advokaten Monique Lamont i de nye TV-filmene "At Risk" og "The Front", som er basert på bøkene til Patricia Cornwell. I filmene spiller MacDowell en sex-avhengig kvinne, og hun innrømmer at hun gruet seg veldig til å filme sexscenene.
 
- Jeg spilte en ordentlig bitch, jeg var narsissistisk og sex-avhengig og jeg måtte ligge med unge menn. Men det var flaut fordi jeg er ganske sjenert og jeg måtte se på meg selv i speilet mens jeg tok av meg klærne, forteller hun til FOX News.

Selv om hun så på sexscenene som en utfordring, er skuespillerinnen glad for at hun bestemte seg for å gjennomføre dem.

Skuespillerinnen sier ifølge Contactmusic.com at det er altfor lett for eldre skuespillerinner å forsvinne fra jobbmarkedet i dag, og er fast bestemt på å fortsette å jobbe så lenge det er mulig.

- Jeg er veldig komfortabel med alderen min, jeg skammer meg ikke i det hele tatt, og jeg trives med kroppen min. Jeg tar veldig godt vare på meg selv og insisterer på ikke å forsvinne. Jeg vil jobbe fordi det gir meg mening og får meg til å føle meg verdt noe, jeg liker jobben min, sier den vakre 51-åringen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: - Jeg er bare et produkt