- Flaut å gråte på TV

- Det var rett og slett forferdelig, sier Barne-TV-programleder Heidi Marie Vestrheim. Se video!

TOK TIL TÅRENE: Da kroppen sa stopp - kom følelsene fram for Heidi. Da var det godt å ha lagkamerat Christer Basma ved sin side.  Foto: TVNorge
TOK TIL TÅRENE: Da kroppen sa stopp - kom følelsene fram for Heidi. Da var det godt å ha lagkamerat Christer Basma ved sin side. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: I kveldens episode av «71°nord - Norges tøffeste kjendis» blir det litt for mye for Barne-TV-programleder Heidi Marie Vestrheim (35).

Deltageren bryter sammen da kneet setter en stopper for turen. 

- Jeg tenkte at dette kom til å bli den siste turen, sier hun til Seoghør.no. 

- Det var rett og slett forferdelig. Jeg ble fortvilet og syntes synd på meg selv. Det verste var tanken om å kanskje måtte reise hjem. Jeg ville jo fortsette, fortsetter hun.

- Hva skjedde egentlig?

- Jeg begynte å gå også fikk jeg vondt i foten. Det stakk i kneet.  Jeg har aldri drevet med noe idrett, så jeg har aldri fått utfordret kneet noe.

Programlederen forteller at hun ikke er den første personen som tar til tårene.

- Jeg trodde ikke jeg skulle gråte på TV. Det er egentlig litt flaut. Det var nok mange ting på en gang som gjorde at jeg begynte å gråte.

Heidi Marie fikk god hjelp fra de andre deltagerne på laget, og tidligere fotballspiller Christer Basma (40) hjalp programlederen med den tunge sekken.

- De tok veldig godt vare på meg.

LES OGSÅ:  - Jeg sliter med bakteriefobi

«71° nord - Norges tøffeste kjendis» ser du på TVNorge mandager kl. 20.30. Se vår store TV-guide her!Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer