- Flaut å fortelle om forlovelsen

Avril Lavignes ferske forlovede rødmet da han fortalte nyheten til foreldrene sine.

VIRVELVIND-ROMANSE: Nickelback-stjernen Chad Kroeger rødmet da han fortalte foreldrene at han var forlovet med sanger Avril Lavigne (t.h). For verken moren eller faren hans hadde noensinne møtt «Complicated»-sangeren. Her er tutelduene avbildet i Pari Foto: Fame Flynet
VIRVELVIND-ROMANSE: Nickelback-stjernen Chad Kroeger rødmet da han fortalte foreldrene at han var forlovet med sanger Avril Lavigne (t.h). For verken moren eller faren hans hadde noensinne møtt «Complicated»-sangeren. Her er tutelduene avbildet i Pari Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockeparet Avril Lavigne (27) og Nickelback-vokalist Chris Kroeger (37) overrasket de fleste da de annonserte sin forlovelse i august.  

Nå avslører Kroeger at han syntes det var flaut å fortelle foreldrene sine om forlovelsen, som kom et knapt halvår etter turtelduenes første møte. Frieriet, som skjedde i platestudio, var nemlig temmelig spontant.

- Man vet aldri hva foreldrene vil si når man forteller dem at man skal gifte seg - i hvert fall ikke når det er med en de ikke har møtt ennå. Moren min er en stor fan av Avril, så å sette samtalen på høyttaler og gi henne nyheten var like morsomt som flaut, sier han ifølge ContacMusic.

Heller ikke «Sk8r Boi»-sangerinnen har tatt med sin nye rockekjæreste hjem ennå. Men Kroeger har en anelse om hvilket sted i hjembyen Avril vil introdusere ham for.

- Jeg vet at hun har innmari lyst til å ta meg med til La Pizzeria, for å smake på hennes absolutte favorittpizza!

Avril Lavigne har tidligere vært gift med Sum41-vokalist Deryck Whibley (32). De skilte seg i 2009 etter tre års ekteskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant lykken med fransk millionær etter bruddet   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer