- Flaut å fortelle om forlovelsen

Avril Lavignes ferske forlovede rødmet da han fortalte nyheten til foreldrene sine.

VIRVELVIND-ROMANSE: Nickelback-stjernen Chad Kroeger rødmet da han fortalte foreldrene at han var forlovet med sanger Avril Lavigne (t.h). For verken moren eller faren hans hadde noensinne møtt «Complicated»-sangeren. Her er tutelduene avbildet i Pari Foto: Fame Flynet
VIRVELVIND-ROMANSE: Nickelback-stjernen Chad Kroeger rødmet da han fortalte foreldrene at han var forlovet med sanger Avril Lavigne (t.h). For verken moren eller faren hans hadde noensinne møtt «Complicated»-sangeren. Her er tutelduene avbildet i Pari Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockeparet Avril Lavigne (27) og Nickelback-vokalist Chris Kroeger (37) overrasket de fleste da de annonserte sin forlovelse i august.  

Nå avslører Kroeger at han syntes det var flaut å fortelle foreldrene sine om forlovelsen, som kom et knapt halvår etter turtelduenes første møte. Frieriet, som skjedde i platestudio, var nemlig temmelig spontant.

- Man vet aldri hva foreldrene vil si når man forteller dem at man skal gifte seg - i hvert fall ikke når det er med en de ikke har møtt ennå. Moren min er en stor fan av Avril, så å sette samtalen på høyttaler og gi henne nyheten var like morsomt som flaut, sier han ifølge ContacMusic.

Heller ikke «Sk8r Boi»-sangerinnen har tatt med sin nye rockekjæreste hjem ennå. Men Kroeger har en anelse om hvilket sted i hjembyen Avril vil introdusere ham for.

- Jeg vet at hun har innmari lyst til å ta meg med til La Pizzeria, for å smake på hennes absolutte favorittpizza!

Avril Lavigne har tidligere vært gift med Sum41-vokalist Deryck Whibley (32). De skilte seg i 2009 etter tre års ekteskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant lykken med fransk millionær etter bruddet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer