- Flaut å bli dumpet på TV

Jakten-frieren deppet ikke, men måtte «skjerme seg selv» etter TV-innspillingen.

FORVENTET EXIT: - Han er en bra gutt, men jeg ble ikke akkurat forelsket. Dessuten hadde jeg vel kanskje helt siden vi var på Trysil en følelse av hvem som kom til å gå hele veien, sier Ingrid Hammen til Seher.no etter at hun er ute av «Jakten på kj Foto: TV 2
FORVENTET EXIT: - Han er en bra gutt, men jeg ble ikke akkurat forelsket. Dessuten hadde jeg vel kanskje helt siden vi var på Trysil en følelse av hvem som kom til å gå hele veien, sier Ingrid Hammen til Seher.no etter at hun er ute av «Jakten på kj Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» var det to nye friere som måtte forlate den populære TV 2-serien. På gården til Åge André Brømnes og Jostein Sundby var det nemlig valg på ny.

Gry Kristoffersen var den som måtte reise hjem fra Vestfold-bonden Jostein. Hos Åge André var det Ingrid Hammen som ikke fikk fornyet tillit. Ifølge henne selv, kom ikke den nyheten som noen overraskelse.

- Jeg var ganske forberedt og tok det med et smil. Det var ikke veldig dramatisk, jeg var trøtt og sliten - og egentlig glad for å komme hjem, sier Ingrid til Seher.no.

- Falt du for Åge André?

- Han er en bra gutt, men jeg ble ikke akkurat forelsket. Dessuten hadde jeg vel kanskje helt siden vi var på Trysil en følelse av hvem som kom til å gå hele veien. Det var greit, selv om det var flaut å bli dumpet på TV. Men som sagt: Det kom som forventet, forteller den blide TV-frieren.

Ingrid Hammen har gjennom deltagelsen i «Jakten på kjærligheten» vært å se på TV i mange uker. Men til Seher.no avslører hun at hun nesten konsekvent har unngått selv å se programmet på TV.

- Nei, jeg har ikke sett meg selv på TV så mye. Jeg synes det er veldig rart å se seg selv og høre sin egen stemme, så jeg fant ut at det var best å la være. Jeg måtte skjerme meg selv. Jeg har sett én episode, jeg blir bare flau, sier Hammen, som får oppdateringer fra familien på det som skjer på skjermen.

- Familien min ser på, og gir meg oppdateringer, ja. Men jeg skal vel se det selv en gang også tenker jeg.

På gården til Jostein Sundby var det altså Gry Kristoffersen som måtte reise hjem som den tredje siste kvinnen. Dermed er det Mari og Kristin som er igjen og kjemper om Kvelde-bondens hjerte.

- Jeg følte at det var verre og verre å sende hjem folk, Gry er en flott dame. Jeg likte å prate med henne. Det virket som hun ble veldig lei seg da hun måtte reise, og det gjorde jo ikke saken noe lettere, sier Jostein Sundby til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun fram datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer