- Flaut å avlyse bryllupet

Men popsangerinne Kelly Rowland mener det var det rette å gjøre.

FLAU: Kelly Rowland avbrøt forlovelsen med eksen Roy Williams i 2005. Foto: Stella Pictures
FLAU: Kelly Rowland avbrøt forlovelsen med eksen Roy Williams i 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Kelly Rowland (30), det tidligere medlemmet av jentegruppa «Destiny's Child», var 24 år da hun i 2005 avlyste bryllupet med NFL-fotballspiller Roy Williams (30).

- Jeg var for ung for å inngå ekteskap. Jeg husker at «Sister B» (Beyoné Knowles red.anm.) stilte meg det avgjørende spørsmålet. Hun sa «vel, du vet hva du egentlig vil, gjør du ikke?», og jeg måtte innse at jeg ikke var klar, sier Rowland til nettstedet Contact Music.

Når den talentfulle sangerinnen i dag ser tilbake på episoden, innrømmer hun at hun syntes det var flaut å måtte avlyse bryllupet.

- Det var så vanskelig og flaut siden alle visste. Jeg hadde vært avbildet på forsiden på et magasin i brudekjolen min! Men noen ganger gjør man feil som man siden lærer av, sier hun videre i intervjuet.

Men en ting hun aldri kommer til å angre på er da hun forstørret brystene.

- Det er noe jeg virkelig ønsket å gjøre for meg selv - ikke for en mann, ikke for jobb, for meg selv. Og jeg elsker dem!, sier sangerinnen, som for tiden figurerer som dommer i den engelske versjonen av TV-programmet «X-faktor».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Beviser dette at hun er gravid? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer