- Flaueste jeg har gjort

Frøken Norge deltagerne måtte gå i badedrakt på helse- og velværemesse.

SMAKSPRØVER: Lettkledde Frøken Norge-finalister delte ut smaksprøver til de besøkendes store glede...
SMAKSPRØVER: Lettkledde Frøken Norge-finalister delte ut smaksprøver til de besøkendes store glede... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Flaut, flaut, flaut. Dette var det årets Frøken Norge-finalister hadde å si om deres deltagelse under Helse, kropp og velværemessen i Lillestrøm i februar. Se videoreportasje med jentene nederst i saken!Frøknene ble ikledd en svært avslørende badedrakt, skinnende, gjennomsiktige strømpebukser og et "missebånd", og fikk så i oppgave å gå rundt i folkemengden og dele ut te og helsebarer. Og flere av deltagerne synes dette var det desidert pinligste de har gjort så langt i konkurransen. - Ja, det flaueste jeg har gjort er vel dette. Å dele ut algebarer i badedrakt, da begynner det vel å toppe seg, sier Frøken Norge-deltager Marthe Gausen Nestvold. For mens jentene spradet rundt i badedrakt, var de andre deltagerne på messen ikledd langt flere plagg. - Det er veldig, veldig lite klær å ha på seg i en haug med folk som er mer påkledd, sier jentene. Men publikum så da hvertfall ut til å være fornøyd med det de så... Les mer om Frøken Norge-konkurransen her LES OGSÅ: - Utfordrer skrekken for SOSSe videointervjuer med Frøken Norge-deltagerne nedenfor: [obj:media:6220]

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer