GRÅTER PÅ TV: Ove Aunli har vist fram sine myke sider på TV. Til stor overraskende for sønnen, Lars Ove. Foto: Hege Bakken Riise/NRK
GRÅTER PÅ TV: Ove Aunli har vist fram sine myke sider på TV. Til stor overraskende for sønnen, Lars Ove. Foto: Hege Bakken Riise/NRKVis mer

- Flaue når vi ser det på TV

Dag Otto Lauritzen overrasket over den tårevåte NRK-suksessen.

SEHER.NO: I "Mesternes Mester" på NRK1 får man oppleve nye, følsomme sider ved gamle idrettshelter. Omfavnelser, tårer og følelsesutbrudd er viktig i den meget populære realityserien, som hadde fantastiske 1,2 millioner seere sist uke.

Tidligere sykkelstjerne, Dag Otto Lauritzen, innrømmer at han er overrasket over alle tårene som blir felt.

- Vi er litt flaue når vi ser det på TV, forteller Lauritzen til VG.

Det hjertelige forholdet mellom konkurrentene er en av grunnene til at NRK-programmet er så populært, mener eks-syklisten.

- Kanskje folk synes det er hyggelig å se et reality-show hvor menneskene er seg selv hundre prosent, ikke noe intrigemakeri, sier han.

Én av de som har felt tårer foran hele TV-Norge, er Ove Aunli. Sønnen hans, Lars Ove Aunli (15), avslører at det var i "Mesternes Mester" at han så pappa gråte for første gang.

- Jeg sa til ham at jeg aldri har sett ham gråte hjemme, så det var rart at han gråt på TV, sier han til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi har fått venner for livet 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.