Flau ved mammas side

David Beckham var på jobb i Miami, derfor steppet Brooklyn inn som mamma Victorias date på Glamour Awards.

SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (39) har fire viktige menn i sitt liv. Sammen med ektemannen David Beckham har hun sønnene Brooklyn (14), Romeo (11) og Cruz (8).

Tirsdag ble sangeren, som de siste årene har gjort stor suksess som designer, hedret på Glamour Awards, der hun ble kåret til tiårets kvinne. 

Ektemannen David var på jobbreise i Miami, og da steppet eldstesønnen Brooklyn inn i farens fotspor. I sort dress og med vannkjemmet hår eskorterte han sin mor opp den røde løperen og sammen poserte de for fotografene. Victoria så stolt bort på 14-åringen som allerede oppfører seg som en ekte gentleman. 

Den stolte moren takket sønnen fra scenen da hun mottok prisen.

- Tusen takk Brooklyn, min date i kveld og den kjekkeste mannen i rommet. Takk til mamma og pappa, min ektemann som støtter drømmen min og Simon Fuller. For noen fantastiske 10 år, jeg er velsignet som har to karrierer, sa Beckham.

Hun benyttet også anledningen til å resirkulere sitt gamle slagord fra tiden med Spice Girls.

- Jeg elsker kvinner, men det er ikke nok kvinner som støtter hverandre. Jeg vil gratulere alle kvinner, og jeg elsker å støtte kvinner....Girl Power!  

Rita Ora, Hayden Panettiere, The Saturdays, Kylie Minouge, Daniel Radcliffe og Jessie J var også tilstede under prisutdelingen. 

LES OGSÅ: Nå vil Beckham bli filmstjerne