Flau over sin største hit

Marit Larsen fikk tilbud om hjelp fra terapeuter etter «Under The Surface».

FLAU: I en ny TV-serie på NRK forteller Marit Larsen at hun er flau over sin største hit «Under The Surface». Foto: SCANPIX
FLAU: I en ny TV-serie på NRK forteller Marit Larsen at hun er flau over sin største hit «Under The Surface». Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Popstjernen Marit Larsen stilte i 2006 opp som gjest hos Fredrik Skavlan på NRKs «Først & Sist». Opptredenen fikk mye oppmerksomhet fordi artisten fortalte at hun ikke en gang orket tanken på at hennes daværende kjæreste, musikeren Egil Hagen Clausen, tidligere hadde hatt andre kjærester enn henne.

Larsen fortalte også at hun gjemte seg hvis de møtte en av hans ekskjærester. I etterkan av intervjuet fikk musikeren flere telefoner fra terapeuter som tilbød seg å kurere henne for sjalusi.

- Men for hver naturmedisiner som har tatt kontakt, får jeg 20 henvendelser fra helt vanlige mennesker som takker meg for at jeg sier det de har forsøkt å si. Jeg er virkelig sjalu, jeg er det, men det er det veldig mange som er, sa Larsen i et intervju med Dagbladet etter intervjuet på NRK.

Når er Marit igjen aktuell på statskanalen. Hun er en av intervjuobjektene da programleder Hans Olav Brenner tar et dypdykk inn i kjærligheten i programmet «Brenner - Historier fra vårt land», og møter blant annet Marit Larsen. I programmet snakker hun ut om den populære, men flaue låten «Under The Surface».

- Da jeg skrev den låta som heter «Under The Surface» tenkte jeg at det var en veldig flau låt å skrive. Den handler om å være redd for at kjæresten din går rundt og tenker på de forrige elskerene og kjærestene sine, sier Larsen i programmet ifølge Dagbladet.

«Brenner - Historier far vårt land» sändes på NRK1 onsdag klokken 20.15.

LES OGSÅ:   Takket nei til «Hver gang vi møtes»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer