Flau over at kona så ham i kvinneklær

- Jeg tenkte bare på om min kone satt bak monitorene - med vilje, forteller Robert Downing Jr.

JOBBER SAMMEN: - Jeg elsker det faktum at jeg får jobbe med henne hver eneste dag, forteller Robert Downing Jr. Foto: All Over Press
JOBBER SAMMEN: - Jeg elsker det faktum at jeg får jobbe med henne hver eneste dag, forteller Robert Downing Jr. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Robert Downey Jr. (46) har gjort flere oppsiktsvekkende ting i sin skuespillerkarriere, blant annet da han kysset med Val Kilmer i filmen «Kiss Kiss Bang Bang». Men det er likevel spesielt én ting i filmen «Sherlock Holmes: A Game of Shadows» som får ham til å skjelve bare ved tanken.

Den Oscar-nominerte 46-åringen måtte nemlig bli dollet opp til å se ut som litt av en dame i en av filmens scener. Alt mens kona hans Susan Levin (38), som er produsent, satt på den andre siden av kamera og studerte hva som foregikk.
 
- Jeg tenkte bare på om min kone satt bak monitorene - med vilje - for å se at jeg byttet til kjole, sier Downey Jr. til Fox News.

Til kanalen innømmer Hollywoodstjernen at han elsker det faktum at paret har både et profesjonelt og et privat forhold å forholde seg til.

- Jeg elsker det faktum at jeg får jobbe med henne hver eneste dag, forteller han til Fox News.

Robert og Susan venter sitt første barn sammen i februar - en gutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett filmstjernen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer