Flau fest

Ingen gadd å komme for å feire Justin Timberlake.

BETUTTET: Mye taler for at Justin Timberlakes popularitet er dalende... Foto: All Over Press
BETUTTET: Mye taler for at Justin Timberlakes popularitet er dalende... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I går kveld inviterte Justin Timberlakes (25) plateselskap Jive Records til fest for å feire hans andre album "Futuresex/Lovesounds".

Men dessverre for Justin, har ikke anmeldelsene vært av det beste slaget. Bergens Tidene omtaler dette som "en interessant tur så lenge det varer", mens Fædrelandsvennen skriver "salgbart og greit nok, men likevel fort glemt."

Justin synger om eksen Britney i ny sang!

Det kan virke som om Timberlakes popularitet er synkende. Mens han før var omringet av Hollywoods aller heteste, er det bare en håndfull stjerner som fremdeles henger sammen med ham.

I går var det ikke mer enn to celebre gjester som kom for å hylle gutten: Cameron Diaz og Christina Aguilera. Christina er en barndomsvenn av ham, og det faktum at Cameron kom viser ganske tydelig at de fortsatt er et par selv om ryktene går om brudd mellom dem.

Les mer: Brud eller brudd


Til tross for at danseløven ikke lenger er gutten med gullskoene, har albumet hans på en uke solgt hele en million eksemplarer - og det bare i USA.

I januar legger han ut på turné. Kanskje vil det hjelpe på statusen ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer