Flatland må kutte villa-prisen igjen

Den folkekjære TV-profilen får ikke solgt millionboligen.

FÅR IKKE SOLGT: Syv år etter at Hallvard Flatland og kona Anne-Lise la ut Nesøya-boligen for salg er den ennå ikke solgt. Til sammen har de vært nødt til å kutte prisen med 7,1 millioner kroner. Foto: Stella Pictures
FÅR IKKE SOLGT: Syv år etter at Hallvard Flatland og kona Anne-Lise la ut Nesøya-boligen for salg er den ennå ikke solgt. Til sammen har de vært nødt til å kutte prisen med 7,1 millioner kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hallvard Flatland (57) har siden april 2007 prøvd å få solgt familiens millionvilla på Nesøya, uten hell, skriver Dagens Næringsliv.

Startprisen ble satt på 25 millioner, men syv år etter, da villaen fremdeles ikke var solgt, ble prisen kuttet med syv millioner i mai i år.

Nå tre måneder senere kuttes boligprisen ytterligere.

Prisantydningen er nå satt til 17,9 millioner, som vil si at boligprisen er kuttet med 7,1 millioner.

FAMILIEN: Hallvard Flatland bor på Nesøya med kona Anne-Lise. Døtrene Katarina og Bettina (t.h.) har også bodd i millionvillaen, men de har nå flyttet ut. Her fra en tilsteldning i 2009. Foto: STELLA PICTURES
FAMILIEN: Hallvard Flatland bor på Nesøya med kona Anne-Lise. Døtrene Katarina og Bettina (t.h.) har også bodd i millionvillaen, men de har nå flyttet ut. Her fra en tilsteldning i 2009. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Vi ser jo at prisen må reduseres på enkelte eiendommer. Det kan skyldes at det er litt høye forventninger i utgangspunktet. Da må man kutte litt for å treffe interessene. Men vi snakker ikke om dramatiske kutt, sier Nils Nordvik i Nordvik og Partners, som har ansvar for salget, til Dagens Næringsliv.

Flatland bor på Nesøya sammen med kona Anne-Lise Flatland, og også døtrene Katarina (24) og Bettina (27) har bodd i millionvillaen.

Lå i koma i tre måneder

I fjor kom sjokknyheten om at den folkekjære TV-personligheten hadde blitt rammet av alvorlig sykdom, og ble lagt inn på intensivavdelingen på Rikshospitalet. Han ble som følge av lymfekreftsykdom rammet av det sjeldne HLH-syndromet, som gjorde at han lå tre måneder i koma.

I dag er Flatland tilbake i toppform.

Under «Gullruten» i Bergen i mai i år fikk Flatland «Hedersprisen», og det var en rørt 57-åring som takket familien fra scenen:

- At de har holdt ut og kommet igjennom det som de har er helt fantastisk. Jeg er sikker på at hadde jeg ikke følt den støtten fra de fantastiske jentene mine, så hadde det ikke gått slik det nå har sett ut til å ha gått. De har vært helt fantastiske.

Boligen ligger ute på Finn.no, og er tegnet av arkitekt Finn Sandmæl.

LES OGSÅ: - Kona mi har lyst til å gifte seg igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer