HAN ER MIN FAVORITT: Emmelie de Forest er ikke i tvil om hvem hun vil skal vinne lørdagens internasjonale Eurovision-finale - nemlig vår egen Carl Espen Thorbjørnsen! Foto: Tor Lindseth
HAN ER MIN FAVORITT: Emmelie de Forest er ikke i tvil om hvem hun vil skal vinne lørdagens internasjonale Eurovision-finale - nemlig vår egen Carl Espen Thorbjørnsen! Foto: Tor LindsethVis mer

Fjorårets vinner: - Jeg tipper Norge vinner

Emmelie de Forest oppfordrer alle sine Facebook-venner til å stemme Norges bidrag til topps.

KØBENHAVN (SEOGHØR.NO): Fjorårets vinner av Eurovision, Emmelie de Forest (21), har aldri lagt skjul på at Carl Espen Thorbjørnsen er hennes store favoritt i årets Eurovision.

- Allerede før han vant «MGP» i Norge oppfordret jeg folk på Facebook til å støtte ham. Han synger virkelig godt, og sangen har en meget flott tekst og melodi. Og så er den litt atypisk «Melodi Grand Prix». Han håper og tror jeg på, sa hun til den danske avisen BT under åpningsseremonien.

- Jeg tipper Norge vinner. Den låten gikk rett i hjertet mitt, bedyret skjønnheten til svenske Expressen samme kveld.

STJERNE OVER NATTEN: Emmelie var bare 20 år gammel da hun tok en hel verden med storm under fjorårets Eurovision-finale i Malmø. Foto: FameFlynet Foto: FameFlynet Sweden
STJERNE OVER NATTEN: Emmelie var bare 20 år gammel da hun tok en hel verden med storm under fjorårets Eurovision-finale i Malmø. Foto: FameFlynet Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Etter generalprøven til morgendagens store superfinale, stilte både Emmelie og Carl Espen opp for Seoghør.no. Og hun har på ingen måte mistet troen på nordmannen – tvert imot!

- Jeg tror han vinner. Det er sånn en fin melodi, tekst og opptredenen, så det tror jeg virkelig, smiler de Forest til Seoghør.no.

- Det er selvfølgelig veldig hyggelig og smigrende å høre, smiler Carl Espen.

Fot et år siden vant ungjenta hele verdens gunst med den irskeinspirerte popperlen «Only Teardrops».

Siden den gang har livet blitt snudd på hodet for den sympatiske 20-åringen.

- Livet har endret seg på alle måter. Jeg har reist i 25 land med musikken min og fått gitt ut et album. Nå kan jeg leve av musikken. Det er fantastisk! jubler 21-åringen.

Hva burde Carl Espen forberede seg på om han skulle vinne?

- Et virkelig travelt år. Det blir mange reiser og TV-intervjuer og opptredener, spesielt de første tre månedene. Det blir et heftig år - det kan jeg love, slår Emmelie fast.

Hvilke råd har du til Carl Espen?

- Man må prøve å nyte den store muligheten som artist å få dele musikken sin med et så stort publikum. Det er viktig å omgi seg med folk man stoler på, bedyrer den unge skjønnheten.

LES OGSÅ: Norske gutter har ingen sjanse