IKKE MELDT INN: Til årets utdeling er gruppen ikke nominert. Grunnen er at videoen aldri ble påmeldt. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE MELDT INN: Til årets utdeling er gruppen ikke nominert. Grunnen er at videoen aldri ble påmeldt. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Fjorårets «Spellemenn» utelatt i år

Ble ikke meldt inn som kandidat før fristen...

Publisert
SEHER.NO: Gruppen Karpe Diem stakk i fjor av med den gjeveste prisen under Spellemann-utdelingen. Når utdelingen sendes lørdag, er gruppen ikke nominert.

Karpe Diem kom ikke ut med ny musikk i løpet av fjoråret, men ga ut en musikkvideo for sangen «Tusen tegninger». Videoen er ikke nominert i sin kategori. Ifølge VG ble den nemlig ikke meldt inn som kandidat før fristen, noe som er en jobb plateselskapet pleier å gjøre.

Kilder hevder stemningen mellom Karpe Diem og selskapet Cosmos, som de tidligere har gitt ut musikk sammen med, er dårlig. Gruppen og plateselskapet skal ha avsluttet samarbeidet sammen.

Likevel sier Frank Bakke at det ikke skal være ondt blod mellom partene.

- Videoen er deres egen eiendom. Det er jo ikke slik at du bare kan melde på naboen din til Spellemann, sier han til avisen.

Manager for Karpe Diem, Morten Andreassen, mener det Bakke sier er tullete.

- Cosmos har en eksklusiv juridisk forpliktelse til å betale og gi ut Karpe Diems videoer. Dette har vært tilfelle ved alle videoene de har gitt ut siden starten, og det er også de som tidligere har meldt dem opp til Spellemann, sier han til VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jenta i reklamen er hans forlovede

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer