«Farmen kjendis»

Fjorårets «Farmen»-vinner reagerer: - Vi er jo voksne folk

Pål Anders Ullevålseter mener årets deltakere har vært heldige.

VINNER: Pål Anders Ullevålseter vant «Farmen kjendis» i fjor. Nå følger han spent med. Foto: Christian Roth Christensen
VINNER: Pål Anders Ullevålseter vant «Farmen kjendis» i fjor. Nå følger han spent med. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert

Forrige fredag stakk enduroføreren Pål Anders Ullevålseter (50) av med seieren i «Mesternes Mester» og for nøyaktig et år siden vant han «Farmen kjendis». Sammen med heder og ære vant han en bil, som han senere ga til kona Mette Solli (44).

Søndag kveld skal den tredje vinneren i «Farmen kjendis»' historie kåres, og Dagbladet tok denne uka en prat med Ullevålseter, som gikk helt til topps i fjor.

- Har du fulgt programmet?

- Ja, det har jeg. Det er helt fantastiske finalister. Det er jo en idrettsutøver som er med, og hun er sterk, men jeg vet at i finalen så kan det komme hva som helst av bondeting, så alle er på likt plan. Kathrine Sørland er jo, altså for ei dame! Jeg kjenner henne fra da vi var med på «Skal vi danse» sammen, så hun holder jeg en liten knapp på egentlig altså, sier han og fortsetter:

Det var en glad Pål Anders Ullevålseter som møtte oss etter seieren i «Mesternes mester». Vis mer

- Den siste, Carina Dahl har jo vært på en annen gård og kommer inn, men hun også er jo smart, så det er veldig jevnt.

Slår tilbake mot påstandene

- Har du noen tips til de gjenværende deltakerne?

- Du må bare svare det du tenker på først, for som oftest er det riktig, sånn er det bare. De kommer til å få svaralternativer, og da er du kanskje helt blank, men de må bare velge den de tenker på.

Ullevålseter har fått med seg påstandene om at gårdsoppholdet har vært i tøffeste laget for enkelte deltakere, det er imidlertid ikke noe han kjenner seg igjen i.

- Nei, du går jo inn og får lite mat og sånne ting, men det vet du når du blir med, vi er jo voksne folk, sier han, og legger til at de har fått flere goder i årets sesong.

50-åringen trekker blant annet frem pizza- og brussmuglinga.

- De som har vært der i år har jo klart ukesoppdraget hver eneste uke så jeg tror de skal ligge ganske lavt, sier han lattermildt.

Det er et drøyt døgn til vi vet hvem som overtar tronen fra Ullevålseter, men da han vant i fjor, uttalte han at seieren smakte rimelig godt.

SULTEN: Ole «Lukkøye» Klemetsen forteller om hvordan mat-vanene ble snudd på hodet på «Farmen»-gården. Vis mer

Utfordreren vant

- Dette føles helt utrolig. Jeg hadde faktisk aldri trua på meg sjøl foran finalen, så at det gikk er helt sinnssykt. Jeg synes det gikk bra i starten, med de praktiske oppgavene, men så raknet det litt, som forventet, da teorien kom. På en eller annen merkelig måte greide jeg å hente meg inn igjen, og vinne hele greia, fortalte han.

Ingen andre «Farmen»-vinnere har entret tv-gården som utfordrer, eller tilbrakt så lite tid i TV 2s populære realityunivers.

- Før oppholdet hadde jeg egentlig en plan om å være litt mer sosial enn jeg pleier. Det endte i stedet med at jeg lå lavt hele den første uka, og holdt meg fullstendig unna trøbbel og diskusjoner. Det tror jeg var lurt, sa Ullevålseter, og la til:

- Stemningen løsnet heldigvis etter hvert, og da var det veldig trivelig å være der inne. Jeg har fått lov til å være meg selv hele veien, og det tar jeg med videre. Man finner en slags ro der inne som ikke eksisterer i det virkelige liv, man prater med hverandre døgnet rundt og kommuniserer på en helt annen måte. Det er veldig fint, og også noe jeg kommer til å ta med meg ut.

LES OGSÅ: Fikk intrigesjokk etter «Farmen»-innsjekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer