- Fjeset mitt ser falskt ut

Sharon Osbourne fikk sjokk da hun så bilder av seg selv. Nå er hun ferdig med plastiske operasjoner.

STIVT SMIL: 60-åringen hevder hun aldri skal legge seg under kniven igjen etter at hun endelig har innsett hva det har gjort med utseendet hennes. Foto: FameFlynet
STIVT SMIL: 60-åringen hevder hun aldri skal legge seg under kniven igjen etter at hun endelig har innsett hva det har gjort med utseendet hennes. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken avslørte reality-stjernen og TV-dommeren Sharon Osbourne (60) at hun valgte å fjerne begge brystene da hun fant ut at hun var bærer av et brystkreft gen.

Sharon som tidlligere hadde fått forstørret brystene forteller at implantatene hennes har forårsaket så mye problemer at hun nå har bestemt seg for å legge plastiske operasjoner på hylla for godt.

- Et av implantatene sprang og forvillet seg ned i mageveggen min. Aldri få dere silikon, advarer hun ifølge People.com.

- I tillegg så jeg nylig bilder av meg selv hvor fjeset mitt tydelig ser falskt ut. Da jeg så det i noen spesefikke vinkler tenkte jeg:"Å kjære, jeg skulle aldri ha gjort det", og "Oj, dette ser virkelig ille ut". Så nå er det slutt på mishandlingen av meg selv, konstaterer hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jack Osbourne giftet seg på Hawaii

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer