Fjeset fullt av rumpekrem

Jan Thomas skaper kunderush hos apotekene.

SKJØNNHETSEKSPERT: Det norske folk lytter åpenbart når Jan Thomas snakker. Foto: Espen Solli, Se og Hør
SKJØNNHETSEKSPERT: Det norske folk lytter åpenbart når Jan Thomas snakker. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bedriten øyekrem?


Styllist og sminkeekspert Jan Thomas' visitt hos "God morgen, Norge" på TV 2 har fått folk til å strømme til apotekene. I et intervju om høstmakeup med programleder Vår Staude avslørte nemlig kjendisstylisten at hemoroidekremer kan brukes til å fjerne poser under øynene.


- Etter innslaget har jeg fått haugevis av e-post gjennom TV 2, både fra apotekere over hele landet og mange andre. Og folk har strømmet til apotekene for å få tak i disse kremene, sier Jan Thomas til VG og forteller at han i sin modellkarriere hyppig benyttet seg av rumpekremene for å få ned hevelser rundt øynene.


Siden TV-intervjuet har etterspørselen etter hemoroiodekrem økt betraktelig over hele landet, men ekspertene advarer mot skjønnhetstipset.


- Det høres absurd ut. Jeg kan ikke tenke meg at det hjelper. Hvis det er kortison i salven, ville jeg være ekstra forsiktig. Huden kan bli såpass tynn at det kan bli blødninger, sier hudlege og professor Ole Fyrand til Haugesunds Avis' nettutgave.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer