«Linni søker drømmeprinsen»:

Fjernet

Flere programmer har blitt borte.

BORTE: Det er ikke lenger mulig å se «Linni søker drømmeprinsen» på Discovery+. Foto: Discovery Networks Norway
BORTE: Det er ikke lenger mulig å se «Linni søker drømmeprinsen» på Discovery+. Foto: Discovery Networks Norway Vis mer
Publisert

De seneste par årene har både Jan Thomas (55) og Linni Meister (36) forsøkt å finne hver sin drømmeprins, i henholdsvis «Jan Thomas søker drømmeprinsen» og «Linni søker drømmeprinsen».

Førstnevnte fant sin Harlem Alexander (35), mens Linni ikke klarte å finne kjærligheten under innspillingen. I dag er hun i et lykkelig forhold med Morten Rognstad, som hun fant lykken med etter og utenfor innspillingen.

Det er kanskje likevel noen som har lyst til å se programmet i reprise, ettersom datingprogrammer er av den populære sorten. Det er imidlertid ikke mulig lenger.

I TÅRER: Linni Meister åpner opp i «Linnis univers». Video: Discovery+ Vis mer

- Overveldet

«Linni søker drømmeprinsen» er nemlig fjernet fra Discoverys strømmetjeneste. Det er ikke «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

Overfor Se og Hør forteller Linni Meister at hun er overveldet over tilbakemeldingene hun fikk etter programmet.

- Det er veldig hyggelig å se at folk fortsatt vil se det, i hvert fall når det fortsatt er et program som vi er så stolte av, sier hun, og roser både guttene som deltok og programformatet.

- De rydder vel bare litt opp. Det var et veldig populært program, og vi er helt overveldet alle sammen, men det er jo ferdig spilt inn og allerede sendt på TV, så at «Linni søker drømmeprinsen» blir tatt bort skjønner jeg egentlig godt, legger hun til.

At Jan Thomas' sesong fremdeles ligger ute, er hun heller ikke overrasket over.

«LINNIS UNIVERS»: Linni Meister og kjæresten Morten møter på utfordringer i forholdet. Video: Discovery+. Vis mer

- Det var jo noe helt nytt, og det er ikke mange programmer der ute hvor menn søker menn. Det finnes nok av datingprogrammer hvor man skal finne kjærligheten med det motsatte kjønn.

Meister påpeker at det heldigvis finnes andre alternativer hvis man ønsker å se henne på TV - for eksempel «Linnis univers», som fremdeles ligger tilgjengelig på Discovery+.

- Det var jo der jeg fant drømmeprinsen min til slutt, ler hun.

- Ingen dramatikk

Ifølge kommunikasjonsdirektør i Warner Bros. Discovery, Hanne McBride, har det hele en naturlig forklaring.

- Vi gjør hele tiden vurderinger av programporteføljen på spillerne våre, og oppdaterer innholdet basert blant annet på budsjetter, rettigheter og redaksjonell strategi.

FINALE: Det er endelig duket for finale i «Linni søker drømmeprinsen». Hvem ender opp med å stikke av med hjertet til Linni Meister? Video: Luna Lea/Discovery+. Reporter: Jonas Hammer Vis mer

- Nå, i forbindelse med sammenslåingen av Warner og Discovery, er det flere titler som ikke lenger vil være tilgjengelige. «Linni søker drømmeprinsen» er en av dem, og det er ingen dramatikk i dette.

LES OGSÅ: Overraskende avgjørelse: - Ingen robot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer