NY OG SKJEGGFRI: Thorbjørn Harr har tatt viking skjegget før jul. Her er han før og etter barberingen, sammen med kona Tai Victoria Grung. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
NY OG SKJEGGFRI: Thorbjørn Harr har tatt viking skjegget før jul. Her er han før og etter barberingen, sammen med kona Tai Victoria Grung. Foto: Tore Skaar, Se og HørVis mer

Fjernet viking-skjegget til jul

Det var ikke bare filmen som fikk «Vikings»-stjernen Thorbjørn Harr til å smile da han dukket opp på premieren til «Kill Buljo 2».

SKJEGGETE VIKING: Slik ser Thorbjørn Harr ut i rollen som Jarl Borg i serien «Vikings»
SKJEGGETE VIKING: Slik ser Thorbjørn Harr ut i rollen som Jarl Borg i serien «Vikings» Vis mer

SEOGHØR.NO: I den internasjonale TV-suksessen «Vikings» har skuespilleren Thorbjørn Harr (39) fått mye oppmerksomhet for sin rolle som høvdingen Jarl Borg.

Serien har i Norge blitt sendt på TV 2 Zebra.

I anledning rollen anla Thorbjørn et kraftig skjegg, men da han onsdag ankom premieren til den nye norske filmen «Kill Buljo 2» avslørte han at det hårete kjennemerket nå er borte.

- Vi gleder oss til en hyggelig kveld, sa Thorbjørn og hans kone Tai Victoria Grung (38) til Se og Hør, da de ankom premieren i Oslo.

Og etter hans brede smil å dømme, så Harr ut til å stortrives med å ha fått sitt velkjente, og skjeggfrie, utseende tilbake.Under årets Amanda-utdeling i Haugesund, spøkte Harr med at ansiktspryden var hovedgrunnen til at skuespillere som ham selv, Aksel Hennie og Kristoffer Hivju har kapret roller i store Hollywoodproduksjoner.

- Det er jo noen av oss som har vært så heldige å få prøve oss littegrann i utlandet. Og det er en grunn til det.

- Vi har nemlig en helt egen egenskap - vi har rett og slett et stort talent - og det talentet er å gro et svært, stygt skjegg. Gjerne rødt. Skaffer du det, da er mye gjort!, fortalte han til latter fra publikum.

LES OGSÅ: Nå elsker hun å vise frem kjæresten