Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff:

Fjernet tatovering etter avsløringen

Fotballstjerna Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er åpen om opp- og nedturer i egen TV-serie.

«LORD»: På Niklas Bendtners 31-årsdag tatoverte kjæresten Philine Roepstorff (27) «Lord» i nakken, men etter at fotballstjerna var utro, valgte Roepstorff å fjerne tatoveringen. Video: Dplay Vis mer
Publisert

Slik Se og Hør skrev tidligere denne uka, har eks-Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner (32) og Philine Roepstorff (27) vært åpen om førstnevntes utroskap i TV-serien «Bendtner og Philine».

Det er ingen tvil om at det har vært en påkjenning for paret, som fortsatt holder sammen. Roepstorff er i serien klar på at det har vært tøft, men hadde et ønske om å gå ut med hendelsen.

I siste episode fjerner 27-åringen en tatovering. Hun har nemlig fått trykket ordet «Lord» i nakken - som en hyllest til kjæresten, som går under kallenavnet «Lord Bendtner».

KJÆRESTER: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
KJÆRESTER: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

- Nå skal den vekk. Den har vært der lenge nok. Da blir mamma glad. Jeg har ingen tatoveringer, så hun blir nok veldig glad hvis jeg får fjernet den, sier Roepstorff i nevnte TV-serie, gjengitt av danske BT.

Roepstorff sier videre at mora syntes «det dummeste er når jenter får en gutts navn tatovert i hodet».

- Jeg forstår henne, men for Nicklas ville jeg gjøre alt. Så endret ting seg. Jeg vil heller gjøre min mor glad, enn Nicklas. Akkurat nå. La meg si det sånn. Jeg synes ikke at han har gjort seg fortjent til å stå på min kropp, så akkurat nå vil jeg bare ta den bort, sier Roepstorff.

Torsdag 17. desember bekreftet F.C. København at den tidligere Arsenal-stjerna ikke fikk forlenget kontrakten med klubben. Bendtner var der på en halvårskontrakt etter at han var ferdig i Rosenborg.

Spissen fortalte tidlig i serien hvorfor det var viktig for ham å fortelle kjæresten om feiltrinnet.

- I mitt liv er det mange som er innom i kort tid, som jeg aldri husker igjen. Og så er det de som er nære, som alltid vil være der. Derfor er det viktig å være ærlig når du har dummet deg ut, sier Bendtner.

GRÅTKVALT: Niklas Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, forteller for første gang om da den tidligere Rosenborg-stjerna var utro. Video: Dplay Vis mer

LES OGSÅ: Gifteplaner etter svindyr sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer