Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff:

Fjernet tatovering etter avsløringen

Fotballstjerna Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er åpen om opp- og nedturer i egen TV-serie.

«LORD»: På Niklas Bendtners 31-årsdag tatoverte kjæresten Philine Roepstorff (27) «Lord» i nakken, men etter at fotballstjerna var utro, valgte Roepstorff å fjerne tatoveringen. Video: Dplay Vis mer
Publisert

Slik Se og Hør skrev tidligere denne uka, har eks-Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner (32) og Philine Roepstorff (27) vært åpen om førstnevntes utroskap i TV-serien «Bendtner og Philine».

Det er ingen tvil om at det har vært en påkjenning for paret, som fortsatt holder sammen. Roepstorff er i serien klar på at det har vært tøft, men hadde et ønske om å gå ut med hendelsen.

I siste episode fjerner 27-åringen en tatovering. Hun har nemlig fått trykket ordet «Lord» i nakken - som en hyllest til kjæresten, som går under kallenavnet «Lord Bendtner».

- Nå skal den vekk. Den har vært der lenge nok. Da blir mamma glad. Jeg har ingen tatoveringer, så hun blir nok veldig glad hvis jeg får fjernet den, sier Roepstorff i nevnte TV-serie, gjengitt av danske BT.

Roepstorff sier videre at mora syntes «det dummeste er når jenter får en gutts navn tatovert i hodet».

- Jeg forstår henne, men for Nicklas ville jeg gjøre alt. Så endret ting seg. Jeg vil heller gjøre min mor glad, enn Nicklas. Akkurat nå. La meg si det sånn. Jeg synes ikke at han har gjort seg fortjent til å stå på min kropp, så akkurat nå vil jeg bare ta den bort, sier Roepstorff.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer