Khloé Kardashian:

Fjernet svulst fra ansiktet

Kommer nå med oppfordring til andre.

PLASTER: Khloé Kardashian har de siste ukene blitt avbildet med et plaster på venstre kinn. Nå avslører hun hvorfor. Foto: Skjermdump Instagram
PLASTER: Khloé Kardashian har de siste ukene blitt avbildet med et plaster på venstre kinn. Nå avslører hun hvorfor. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere følgere har undret seg over hva realitystjerna Khloé Kardashian (38) prøver å skjule etter at hun den siste tida har vist seg med et stort plaster på kinnet.

Tirsdag tok Khloé til Instagram for å oppklare ryktene rundt plasteret. Der avslører hun at hun har fjernet en svulst fra ansiktet.

«Jeg har sett flere historier angående plasteret på ansiktet mitt, hvor noen av dere har lurt på hvorfor jeg de siste ukene har hatt på et. Etter å ha merket en liten klump på ansiktet mitt og trodd det bare var en kvise, valgte jeg å ta en biopsi sju måneder etter at jeg merket at den ikke endret seg».

AVSLØRER: Realitystjernen deler flere bilder av seg selv med plasteret synlig. Foto: Skjermdump Instagram
AVSLØRER: Realitystjernen deler flere bilder av seg selv med plasteret synlig. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Hun skriver videre at legene som undersøkte klumpen i ansiktet fortalte at det var sjeldent for noen på hennes alder å ha en slik utvekst.

Noen dager etter legebesøket fikk 38-åringen beskjed om at hun var nødt til å gå gjennom et hasteinngrep for å fjerne det som viste seg å være en svulst.

VISER FRAM: Realitystjerna viser fram utveksten som fikk henne til å dra til legen. Foto: Skjermdump Instagram
VISER FRAM: Realitystjerna viser fram utveksten som fikk henne til å dra til legen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Khloé deler også at hun er svært takknemlig for legene som gjennomførte inngrepet og oppdaget svulsten.

«Jeg deler dette med dere kun for å minne dere om å sjekke dere ofte. Som 19-åring hadde jeg melanom (føflekkreft, journ.anm) på ryggen som jeg måtte få fjernet, noe som gjør at jeg har større sjanse for å få det igjen. Andre som ikke har hatt det før burde også sjekke seg. Jeg er en som bruker solkrem hver eneste dag så ingen kommer unna disse greiene», skriver realitystjernen.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Avslutningsvis kommer hun med en bønn til alle følgerne sine:

«Vær så snill å ta dette seriøst og sjekk dere selv».

LES OGSÅ: - Hun ser ut som et kokt egg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer