Fjernet silikonen fordi hun ikke kunne se føttene

Stjernene avslører kirurgiske inngrep.

INNRØMMER KIRURGI: Kim Richards (t.h.) avslører at hun måtte fjerne silikonen i brystene sine, fordi hun ikke kunne se sine egne føtter. Foto: All Over Press
INNRØMMER KIRURGI: Kim Richards (t.h.) avslører at hun måtte fjerne silikonen i brystene sine, fordi hun ikke kunne se sine egne føtter. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: At skjønnhetsoperasjoner er en populær sak blant kjendisene i Hollywood er intet nytt. Og i doku-såpen «The Real Housewives of Bevery Hills» er det ikke mange av kvinnene som ikke har fikset på noe.

Avsløringene kom på løpende bånd da stjernene snakket ut under en radioopptreden på Sirius XM nylig.

- Jeg tok litt Botox en gang sammen med søsteren min. Og jeg hadde brystimplantater som jeg måtte ta ut. De ble laget for store, og jeg kunne ikke se føttene mine. Ikke det at jeg elsker tærne mine, men jeg vil da kunne se på dem en gang i blant, forteller Kim Richards ifølge Us Magazine.

Hennes søster Kyle bar også på en stor hemmelighet.

- Jeg har fikset på nesen og jeg har tatt Botox. Ektemannen min vet det ikke, men han får vel vite det nå. Men brystene mine er ekte, sier hun.

Hver og en lettet på sløret for radiolytterne, og de fleste hadde fikset på de samme kroppsdelene.

- Okay, jeg har en bøtte med Botox i ansiktet, forteller Lisa Vanderpump.

- Botox, fylling, pupper, nese. Men ikke leppene, sier Adrienne Maloof.

- Dere skulle sett hvordan jeg så ut før. Du store min. Jeg mener, jeg så virkelig skummel ut. Så ja, lepper og Botox. Og jeg har fikset på brystene, forteller Taylor Armstrong.

- Hva har jeg gjort da? La meg tenke. Jeg har selvsagt fikset på brystene. Og absolutt Botox. En krukke full av Botox, sier Camille Grammer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Opererte brystene uten bedøvelse