Fjernet rynker etter mobbing

- De trodde jeg hadde vært i en bilulykke, sier Gordon Ramsay.

FIKSET RYNKENE: For syv år siden så Gordon Ramsay langt eldre ut enn han gjør i dag. Bildet til venstre er fra 2009, mens bildet til høyre er tatt i sommer.  Foto: NTB Scanpix
FIKSET RYNKENE: For syv år siden så Gordon Ramsay langt eldre ut enn han gjør i dag. Bildet til venstre er fra 2009, mens bildet til høyre er tatt i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære TV-kokken Gordon Ramsay (49) er kjent for sitt hissige temperament, og går ikke av veien for å skjelle ut amatørkokker i beste sendetid.

I virkeligheten er ikke briten like selvsikker.

Han har innrømmet å ha fikset på utseendet sitt, og på en gallakveld på Cesars Palace i begynnelsen av august var han ikke til å kjenne igjen!

- Han ser dramatisk annerledes ut, etter å ha brukt masse sminke. Han så ut til å ha brukt mye foundation og rouge, skriver avisen Daily Mail.

Barna gjorde ham paranoid

Det er ikke første gangen 49-åringen har endret på utseende. I 2010 innrømmet Ramsay å ha fjernet rynker med laser, etter at barna Megan (18), Matilda (14), Holly (16) og Jack (17) prøvde å stikke mynter inn i sprekkene i ansiktet hans.

NYTT UTSEENDE: Gordon Ramsay hadde sminket seg før en familiekveld i Las Vegas i sommer. Her med døtrene Megan og Holly, og kona Tana.  Foto: SipaUSA
NYTT UTSEENDE: Gordon Ramsay hadde sminket seg før en familiekveld i Las Vegas i sommer. Her med døtrene Megan og Holly, og kona Tana. Foto: SipaUSA Vis mer

- Rynkene var ganske fæle, som Scarface. Jeg var aldri flau over det, men barna mine gjorde meg mer paranoid, sier han til avisen.

På jobb i USA var det også mange som hang seg opp i britens uvanlige utseendet, og trodde det var et resultat av en bilulykke!

- De spurte meg når jeg falt gjennom bilvinduet, Du tolerer det, men så blir du utrolig lei, forteller en åpenhjertig Gordon.

FJERNET RYNKER: For noen år tilbake så TV-kokken langt mer sliten ut. Her i 2009.  Foto: Pa Photos
FJERNET RYNKER: For noen år tilbake så TV-kokken langt mer sliten ut. Her i 2009. Foto: Pa Photos Vis mer

I sorg

Selv om utroryktene lenge har svirret rundt 49-åringen er han kjent som en hengiven familiemann.

Ramsay er travelt opptatt med TV-innspilling over hele verden, samtidig som han driver flere restauranter.

Best av alt liker han å tilbringe tid med kona, Tana (42), og deres fire barn hjemme i London.

Nylig ble familien rammet av tragedie da Tana mistet deres ufødte barn i femte måned.

LES OGSÅ: Ramsay viste frem slankeresultatet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer