LANGE LOKKER: John Mayer hadde sin tradisjonelle langhårete frisyre, da han i august dro på flere dater med popsangerinnen Katy Perry. Foto: All Over Press
LANGE LOKKER: John Mayer hadde sin tradisjonelle langhårete frisyre, da han i august dro på flere dater med popsangerinnen Katy Perry. Foto: All Over Press Vis mer

Fjernet rockerhåret etter bruddet med Katy Perry

John Mayer fikk fansen til å måpe, da han dukket opp på den røde løperen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske artisten John Mayer (34) er i tillegg til låter som «Your Body Is a Wonderland,  kjent for sine forhold til flere av USAs mest ettertraktete kvinner, som Jennifer Aniston (43) og Jessica Simpson (32).

Men til tross for at han er vant til å date kjente kvinner, ser det ut til at den nyskilte «Fireworks»-sangerinnen Katy Perry har gjort et ekstra sterkt inntrykk på Mayer.

Paret ble sett sammen på flere stevnemøter i august, men fredag sa en kilde nær paret til nettsiden TMZ at de ikke dater lenger.

Klippet håret
Mayer valgte imidlertid ikke å deppe hjemme etter bruddet.

Isteden dro han til frisøren og klippet vekk sitt lange hår, som har vært ett av hans mest kjente trekk i flere år.

Lørdag viste han frem sin nye stil til overraskete fans og venner, da han deltok på premierefesten til den nye TV-serien «The Mindy Project».

Der skal han ifølge People også ha benyttet anledningen til å flørte med hovedrolleinnehaveren Mindy Kaling (33).

Fikk kjendis-hjelp

Mayer skal ifølge bladet imidlertid ikke overlatt jobben med å klippe vekk sine berømte lokker til hvem som helst.

Kjendisfrisøren Sally Hershberger skal selv ha stått med saksen i hånden, da han satte seg i frisørstolen.

- Det første han gjorde da han kom ut, var å fornøyd sjekke at sveisen så bra ut i bilspeilet, sier et øyenvitne til bladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De dater ikke lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer