Durek Verrett:

Fjernet podkast-episoden

Durek Verrett fikk masse oppmerksomhet før helga. Nå har han fjernet den mye omtalte podkast-episoden.

FJERNET: Durek Verrett fikk mye oppmerksomhet i norsk presse forrige uke da han slapp ny podkast-episode. Nå er den fjernet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FJERNET: Durek Verrett fikk mye oppmerksomhet i norsk presse forrige uke da han slapp ny podkast-episode. Nå er den fjernet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

Den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (44), kanskje bedre kjent her til lands som kjæresten til prinsesse Märtha Louise (48), fikk mange til å sperre opp øynene forrige uke da han åpenhjertig avslørte intime detaljer fra eget sexliv.

Dagbladet var i kontakt med Verrett i forbindelse med podkast-episoden, og 44-åringen kunne fortelle at han sto for det han hadde sagt, men at han ikke ønsket å kommentere noe ytterligere.

FRITTALENDE: Prinsesse Märtha Louise sin kjæreste, Durek Verrett, holder lite tilbake når han beskriver sexlivet sitt. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge Nettavisen er den aktuelle podkast-episoden nå ikke lenger tilgjengelig.

Dagbladet har forsøkt å nå Durek Verrett tirsdag kveld, men foreløpig uten hell.

- Vi gjør mange feil

Verrett er ikke ukjent for å dele tanker og meninger i sosiale medier, men foreløpig har han ikke ordrett forklart hvorfor episoden er fjernet. Derimot har han delt et lengre innlegg på Instagram hvor han blant annet takker prinsesse Märtha Louise for å hjelpe ham til å bli en bedre mann.

- I livet gjør vi mange feil, noen store, noen små. Uansett slik er livet, å lære og å vokse, og å bli bedre enn tidligere. Å ha mennesker som guider deg, og endrer oppførselen din med kjærlighet, sannhet og ærlighet, ikke gjennom sinne og slemme ord, er nøkkelen til å se muligheter, skriver han.

- Til min gudinne, min kjæreste prinsesse Märtha Louise, til venstre for meg (på bildet red. anm). Tusen takk for at du hjelper meg til å bli en bedre mann, står det videre.

Hva «feilene» Verrett omtaler, er, kommenterer han derimot ikke direkte.

Også Märtha har delt et innlegg om endringer.

- Å få åpne nye dører og perspektiver med denne vakre sjelen er en reise i seg selv. Endringer skjer ikke uten å utfordre systemet som allerede er satt, noen ganger skaper det dype krusninger i et stille vann, skriver hun.

Dagbladet har vært i kontakt med prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, som ikke ønsker å kommentere saken.

- AVTRYKK I VAGINA: Durek Verrett, også kjent som prinsesse Märtha Louises kjæreste og selvutnevnt sjaman, uttalte seg om kvinners vagina og sexpartnere til det irske nettstedet Xposé. Det likte ikke kjendislegen Wasim Zahid. Video: Wasim Zahid. Klipp: Marie Røssland Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er åpenbart sliten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer